mandag 15. desember 2008

Harrytur!!!


I dag fant Teddymannen og jeg ut at vi skulle ta en Harrytur til "Söta Bror". Vi fant ut av at vi trengte (ja trengte ja!!) Eggnog (eggelikør), ayran (tyrkisk yoghurtdrikke), godis, godis og - nevnte jeg godis?? Så vi legger ivei mot Strømstad i slapseværet. Kjapt gjort med nye E6 tenkte vi, men så feil kan man ta... Det var jo kø så og si hele veien fra Skjeberg til Strømstad! Og så mørkt det er i Sverige! Men når vi endelig kom til Strømstad fant vi jo ut hvorfor det var mørkt i Sverige - all energi gikk jo med tilå drive gatebelysningen i byen. :-0 Koselig var det, har alltid likt Strømstad jeg.


Så vi finner butikken vi skal til som ligger i en bakgate og jeg parkerer pent og pyntelig innenfor den oppmerkede ruten. Aner fred og fare inntil en parkeringsvakt kommer løpende. "Du må snu bilen om du ikke vil ha bot!" kvittrer hun blidt. (Har aldri sett en blid parkeringsvakt i Norge jeg...) "Hæ?" Ble jo mitt naturlige svar. "Snu bilen???? Hvorfor det??" "Jo for at i Sverige er det forbudt å parkere mot kjøreretningen", svarte vakten. Beklager så mye til alle dere svensker som følger bloggen min, men jeg knakk sammen i latter jeg... Teddy sto på fortauet over gaten og knegget krokbøyd av latter imens jeg etter å nær ha kollidert klarte å vrenge bilen rundt så den sto den riktige veien. Morsomme regler dere har!! Husk det når dere er i Sverige folkens - parkèr med kjøreretningen!!
Etter å ha kommet tilbake til furet værbitt dro vi innom Sparkjøp hvor Teddymannen kjøpte sexy truser (les: spinnakere) til meg. Som den gamle, sure kjærringa jeg engang er så klarte jeg å finne noe å irritere meg over også, denne gang gikk min vrede ut over denne idiotiske "leken" - en hund i en veske.... Hunder er dyr som kan gå selv og er ikke et motetilbehør!! *frese*

Ellers ønsker jeg dere alle en riktig fin førjulsuke!




onsdag 10. desember 2008

2-dagers tur til Ullevål


Så var det på'n igjen. Først en tur til Ullevål på mandag (vi bor i Sarp så det er 10 mil unna). Kulen i lysken ble kikket på, og foreløpig "frikjent", den lå ikke der lymfen er og det var et arr på den så legen betvilte sterkt at det har noe med kreft å gjøre. Hurraaa!!!
Så var det meningen at jeg skulle preppes for beinbiopsien dagen etter, men jeg freaket ut av noia, for mye flashback som jeg sliter med fra mamma ble syk.
Så tirsdag kom vi inn igjen. Fikk snakket med verdens koseligste psykiater ang mine flashback og noia. Enden på visa var at jeg freaket ut igjen siden jeg ikke kan få narkose på inngrepet selv om jeg kan dopes til amøbe. Så kom overlegen på kreftavdelingen, han var en av den snilleste, mest omsorgsfulle mennesket og legen jeg har møtt. Enden på visa var at de skal fikse sammen noe til meg, alà halvnarkose og vi tar det på langen så jeg skal få fri før jul. Så glad jeg ble!!!! Takk snille dere!!! Så snakket jeg litt med en dame som jobbet på kreftavdelingen, sengeposten og det viste seg at vi har gått på samme barnehage og skole samtidig! Sjansen for det er jo heller liten. Vi lekte endel sammen da vi var små og gode minner dukket opp. Koselig å møte henne igjen etter så mange år.
Så fikk jeg gifta mi, er over halveis nå, gift nr 4 av ialt 6. Ble slakk og uvel men kastet ikke opp. La meg til en sivilisert tid og sto opp sivilisert, men slakket på sofaen siden jeg ikke var i form. Våknet nå ved 19 tiden etter å ha døset hele ettermiddagen og føler meg bra. Siden jeg fikk kur i går på tirsdag og ikke onsdag som var planen så slipper jeg kur på nyttårsaften, men får det dagen før. Så da er jeg såpass til hektene igjen (bank i bordet!) at det blir gumling av kalkun med tilbehør på nyttårsaften. Jippi!!!!
Blomsten på bildet er laget av gasbind (!!!), den sto og blomstret i en vase på kreftsengeposten og jeg synes den var så original og verdt et bilde. Takk til alle dere leger og sykepleiere som tross alt for at jeg er en vrang og umulig pasient gjorde sitt ytterste for at dagene mine skulle bli bra. Kan ikke få fullrost dere nok!!!

fredag 5. desember 2008

torsdag 4. desember 2008

Nye stuemøbler



Hæ?? Dette kan jo ikke stemme.... Teddymannen grubler og grubler. Han er ikke spes glad i flatpakkede møbler. Hvem er det??









Men så kom sjenken opp og hele stua ble forandret... elt utrolig og vi kan ikke se oss mett på den. Og så så mye plass det er i det!!
Dagen etter satte teddy egenhendig opp vitrineskapet imens jeg sov på sofaen. :-S Natten brukte vi til å sette inn ting som betyr mye for oss, men det blir vel en liten opprydding etterhvert. Lyset i skapet gjorde en stor forskjell, det ble kjøpt på IKEA for en stund siden. Sjenken og vitrinen er kjøpt på Jysk.
Nå gjenstår litt rydding og stæsjing i skapene ved
siden av vitrinen og så er alt bare fryd og gammen.
Takk til allle snille mennesker som har lagt inn hyggelige kommentarer på tidligere innlegg. Det varmer!!!

Hjørneskapet er ferdig



Endelig ble skapet ferdig og vi er kjempefornøyde!!! Masse plass og vi fikk enkelt inn alle vinglassene våre. Nå skal vi på Clas Ohlson og kjøpe en ledlyslist, det blir så fint så!!

Det neste som skal males her i huset nå er muren. Den stjeler lys. Vi får se på nyåret.

Gratulerer med dagen som var Teddymannen min!





Mandag som var, den 1.12. fyllte mannen i mitt liv 42 år. Håper du hadde en flott dag med de nærmeste rundt deg selv om noen manglet. Håper vi kan feire maaaange bursdager sammen!!! Elsker deg uendelig!!!