tirsdag 22. september 2009

Frukttyven


Tuuusen hjertelig takk til dere alle for hyggelige hilsener her på bloggen. Jeg er som kjent litt dement og har fått et snev av fatigue så dessverre blir det så som så med gjenbesøk på blogger. Takk til hver og en i sær!!
Jeg har vært på kontroll på Ullevål og blitt frisjekket for det meste. Noe "grums" skal tittes litt nærmere på, men uansett hva det er kan det holdes i sjakk har jeg fått beskjed om. Så jeg kan fritt få plage mine medmennesker lenge enda.
Jeg har jo en enorm sykehusangst og må dopes hinsides på Sobril hver gang jeg skal innom Ullevål. Dette kan slå ut på mange måter - jeg har funnet ut hvor man kan rappe frukt og diverse annet snadder gratis uten å shoppe det i kaffebaren. Så gomler man det i seg og er jo egentlig ganske så uskyldig i og med at jeg glemmer at jeg har gjort det og det må bildebevis til. Så her er da et bevisbilde av en meget dopa Ingunn som tviholder på sin fangst fra dagens stjælerunde på Ullevål. Legg merke til lekre kaliumpermanganatfargede negler... :-S
Måtte legge ved et bilde av den kule kaka vi fikk av gjengen til utdrikningslaget vårt!

lørdag 12. september 2009

Da er vi endelig gift!


Foto: Guro Brunsby

Den 11.9.09 ble vi endelig gift. Vi hadde en herlig dag fra begynnelse til slutt. Vi må få takke Guro og Tormod for alt de har bidratt med i og før bryllupet. Vi er dere evig takknemmelige!
Vi ble viet i Sarpsborg tinghus og så bar det avsted til Kulåsparken for å ta bilder. Klokka 1800 samlet vi oss alle på restaurant Big Horn og hadde en helaften der. Takk til alle våre gode venner for at dere stillte opp for oss!!!
Vil også takke alle som har lagt inn kommentarer her på bloggen og må bare beklage at jeg ikke har hatt overskudd til å takke hver enkelt.