søndag 25. oktober 2009

Spisestue


(Bilde lånt fra Jysk)

Så var spisestua kommet i hus. Massiv omrokkering på møbler her så alt skal falle på plass. Det går i rykk og napp... Tror det blir kjempefint når vi blir ferdige!

tirsdag 20. oktober 2009

Ny sofa!


(foto lånt fra Global Møbler)

Denne sofaen er sofagrisenes konge! Siden hundene okkuperer sofaene våre har vi lenge siklet på denne. I går fikk vi et flott forslag til finansiering av sofa i postkassa vår, en håndskrevet konvolutt med et artig brev i som foreslo at det er jo bare å selge èn ubrukelig eiendel! Takk for forslaget!

mandag 19. oktober 2009

Styr og sløyfer

Beklager at jeg ikke har fått oppdatert så mye her i det siste. Vi har hatt masse å styre med og dagene er litt i det korteste laget. :-) Tusen takk for alle hyggelige kommentarer som dere legger igjen, det setter jeg veldig pris på. Beklager at jeg ikke har fått vært innom hver i sær og kommentert....
For et par uker siden var vi på Hamar hvor vår meksikaner tok en storeslem og rasket med seg hele premiebordet. Han ble norsk champion, best i rasen, fikk CK og CERT. Vi vurderer nå sterkt å reise til Danmark og stille han der for å få et par nye titler på han. Konkurransen er sterk men vi har stor tro på gutten vår! :-) I skrivende stund kom han bort til meg, la forlabbene på fanget mitt, kikket meg inn i øynene og sa MUUUUU! :-D

tirsdag 13. oktober 2009

Uten mat og drikke duger helten ikke


Mannen min og jeg fikk gavekort på Butts indiske restaurant til vårt bryllup. Oi som vi koste oss!! Sånne avbrekk i hverdagen er uvurderlige... Over er gubbens bestilling på tandoori tallerken. Smakte himmelsk!


Riskjelen. Så gjennomført alt var fra bestikk til serveringsfat og ikke minst hele atmosfæren i restauranten. Herlig service!


Naan brød og raita... så godt!


Jeg er ikke glad i øl. Men når sjansen for indisk Bangla øl dukker opp må jeg jo prøve. Det var faktisk kjempegodt!


Bangla øl. Tusen takk til Butts i Sarpsborg for en herlig opplevelse, vi kommer tilbake flere ganger!

Eller er det vel aldri fred å få. Skal sjekke mine prikker på skjelettet, det blir 3 undersøkelser samt legetime fra helvette der jeg får resultatene. Selvfølgelig har jeg også knust menisken og MR og operasjon står på trappene der også. Så lei så lei... Oppmuntring og besøk tas imot med takk.