fredag 2. april 2010

No livnar det i luuuuundar, no lauvast det i liiiii


Like brått som den kom pakket vinteren sammen og forsvant. Den ene dagen jeg kikket ut av stuevinduet var det massive mengder snø i hagen - nok til å skjule det gamle juletreet - og neste dag var det bart og det gamle juletreet lå formelig og ropte om at her bor det latsabber. Snøklokker jeg ikke kan huske at vi hadde har dukket opp faktisk!


Krokusen dukker opp trofast hver vår, men jeg var ute litt for seint til å få se de åpne. Men dette holder vel for å ergre de som fremdeles bor i ei snøfonn? *ondskapsfullt flir*

Jepp, jeg vet det - fargen på husveggen her er grufull. Dessverre ikke mye jeg kan få gjort noe med i og med at vi bor i et borettslag. Trøsten er at det skal renoveres her i 2012 (krysse fingrene) og da blir det forhåpentligvis guddbai 70-tall og hellu 2000. I mellomtiden prøver hu mor å gjøre det beste ut av det. Etter å ha shoppa hos Boligfryd ble hu mor meget fornøyd med hva som havnet i postkassen, nemlig disse to skiltene som tilfredsstiller mors sære humor og en flott bilderamme som gave fra Boligfryd. Tusen takk, og takk for utrolig kjapp service!

Denne stemmer faktisk, det kommer aldri folk når vi har gjort rent!!!

Denne værstasjonen stemmer også helt presis! Hvorfor bruke tusenvis av kroner på høyteknologisk dritt???

Så en ørliten oppdatering på sykdomsfronten - I'm not dead yet som Monty Python sier. Dommedagen jeg skrev om i forrige innlegg kom og gikk, legen var middels fornøyd, kunne vært bedre men kunne vært værre også. Etter 13 runder med Taxol og kjølehette byttet jeg gift til noe potente saker som vi krysser fingrene for at skal gjøre susen. Navelbine heter den gifta. Trenger ikke kjølehette og settes med intervalldager 1-8-21; ergo får jeg 14 dager ferie mellom dag 8 og 21. Yabba dabba dooooo!

Mine skvatt gale men akk så gode venner opprettet sporenstreks en Facebookgruppe for meg. Da jeg kom hjem fra legen den dagen fikset de jammen istand en pølsefest for meg!! Har jeg verdens beste venner eller???? Inn av døra i en mølje ramla Guro, Tormod, lilletroll, Ingeborg, Strømmis og Samantha. Michael var allerede ankommet som hundevakt, snille mannen. Jeg fikk blomster og vin og ble stappa full av pølser. Dere skulle bare visst hvor mye pris jeg setter på dere!!! Min familie (bortsett selvfølgelig fra sønn og mann) glimrer med sitt totale fravær, men hva gjør vel det når en har reale, ordentlige venner som stiller opp i tykt og tynt??

I skrivende stund håper jeg Samantha har gode dager i solveggen på sin nye hytte, at Strømmis koser seg foran peisen med vin og gullfuglen og at Grumsby slapper av i sofaen etter en lang dag på hundetreff. (Et treff jeg gjerne skulle vært på men ikke klarte pga store søvnproblemer!!! Og jeg som preppet hunder i går og greier.... Vel vel, med sol og sommer i sikte blir det nok flere treff!

Takk for alle varme hilsener i kommentarfeltet. Jeg setter virkelig pris på alle sammen. Tusen takk!!!3 kommentarer:

sologbolig sa...

Ønsker deg ein fin påske. Gode venner er alltid godt å ha. Klem fra meg.

Perle sa...

Innom for å legge igjen en påskeklem;)
klem
(før: adalesverden)

Guro sa...

morsomme skilt ingunn!!! skulle jaggu hatt ett av dem selv:)

Vi koste oss på hundetreff, men savnet dere så klart!!!!

Se å få orden på døgnrytmen så finner vi på noe på vispen igjen snart:)