tirsdag 16. mars 2010

Viktig dag


I morgen, den 17., er en veldig viktig dag for meg. Da skal jeg til legen på Ullevål å få greie på om cellegiftkuren har gjort sitt. Jeg har sagt til legen at jeg ikke vil vite detaljer, men om hun er fornøyd eller ikke fornøyd. Sikkert unødvendig å si, men jeg gruer meg hinsides, nervene sitter på utsiden nå. Kryss fingrene er dere snille... Takk...

onsdag 3. mars 2010

So far - good news


I skrivende stund sitter undertegnede på UUS og venter på ny cellegiftkur. Har hatt samtale med legen og hun var fornøyd i dag. Nå skal jeg jo ha to avtaler til her på sykehuset for MR og CT en gang i uka de neste 2 ukene og hun mente på at jeg likesågodt kunne få to kurer til. Egentlig helt greit, det er jo livgivende medisin. Den 17. kommer legetimen from hell, men jeg må innrømme at jeg ser litt lysere på det. Enn så lenge iaf. ;-) Så får vi se om jeg kan surfe videre på en god bølge. krysser alt jeg har. Take vare folkens!!

tirsdag 2. mars 2010

Green Gate... jadda!


Jeg er ikke reklamepåvirkelig altså. Neida, finnes ikke... Derfor er det i alle fall ikke Emmelines skyld at denne Green Gate termosen kom i hus. Jeg bestillte den fra Velkommen (www.velkommen.org - link fungerte ikke) i helga og jammen lå den i postkassa i dag. Snakk om kjapp levering! Takk Velkommen og takk for morsom kulepenn!


Ellers er nervene litt i ulage her, i morgen er det siste cellegift (hurra!) men samtidig en legetime som kan gi noen svar. Sånt får man noia av. Torsdag er det MR og neste torsdag CT. kommer legetimen med resultatene. Nervene kommer vel til å klatre i veggene her før den timen tenker jeg. Vi krysser alt vi har for at legene skal være fornøyde.
Vil benytte anledningen til å takke snille Guro i dag for å ha vært barnevakt (for meg - fikser ikke å være alene og Teddymannen var ute og hentet hundebarnevakten :-)), for hjemmeproduserte egg, for nedvasking av huset OG snømåking på terrassen. Dessuten har vi gjort en annen lur ting også som jeg ikke vil røpe enda siden jeg ikke vil at enkelte personer skal vite noe. Legger det ut når jeg vet mer hehehehe. I morgen er det lillelørdag - ha en flott helg!!