tirsdag 2. mars 2010

Green Gate... jadda!


Jeg er ikke reklamepåvirkelig altså. Neida, finnes ikke... Derfor er det i alle fall ikke Emmelines skyld at denne Green Gate termosen kom i hus. Jeg bestillte den fra Velkommen (www.velkommen.org - link fungerte ikke) i helga og jammen lå den i postkassa i dag. Snakk om kjapp levering! Takk Velkommen og takk for morsom kulepenn!


Ellers er nervene litt i ulage her, i morgen er det siste cellegift (hurra!) men samtidig en legetime som kan gi noen svar. Sånt får man noia av. Torsdag er det MR og neste torsdag CT. kommer legetimen med resultatene. Nervene kommer vel til å klatre i veggene her før den timen tenker jeg. Vi krysser alt vi har for at legene skal være fornøyde.
Vil benytte anledningen til å takke snille Guro i dag for å ha vært barnevakt (for meg - fikser ikke å være alene og Teddymannen var ute og hentet hundebarnevakten :-)), for hjemmeproduserte egg, for nedvasking av huset OG snømåking på terrassen. Dessuten har vi gjort en annen lur ting også som jeg ikke vil røpe enda siden jeg ikke vil at enkelte personer skal vite noe. Legger det ut når jeg vet mer hehehehe. I morgen er det lillelørdag - ha en flott helg!!

6 kommentarer:

aud sa...

Jeg krysser alt som krysses kan for at prøvene blir bra Ingunn.
Ønsker det av hele mitt hjerte.

Så flott at du har snille ,snille Guro som hjelper til.

Masse,masse lykke til !!!

Guro sa...

DEt blir så bra som helst Ingunn!!!

Vi henger ut flagget imorgen og feirer at dette er siste runden!!!

Bare se etter det på verandaen imorgen:) Det henger der bare for deg!!

Bare hyggelig å kunne hjelpe til! Er det venner er til for:) Dessuten synes Wilma det var veldig moro å besøke Onkel Bailey!:)

Vi krysser fingrene og VET at dette går gull!!!:)

Strømmis sa...

Haha, lekker termos da, men ÅFFER akkurat den? ;-)

Prøvene skal være bra, det har jeg faktisk bestilt.

Go Ingunn!

Anonym sa...

Kjempemasse lykke til Ingunn!!!!
Klem
LA8PV

Anonym sa...

To butikktips: "Noe anderledes" på Mysen, og "I Gros hage" på Ørje.
De tror jeg faller i smak hos deg!
Klem
LA8PV

Ingunn LGF sa...

Tusen hjertelig takk... :-)

Strømmis - fordi den er FIN vel!!

Den mystiske LA8PV - takk for tips og gode ønsker. Er i Mysen innimellom og den butikken skal jeg jammen ta en tur innom! :-)