onsdag 10. desember 2008

2-dagers tur til Ullevål


Så var det på'n igjen. Først en tur til Ullevål på mandag (vi bor i Sarp så det er 10 mil unna). Kulen i lysken ble kikket på, og foreløpig "frikjent", den lå ikke der lymfen er og det var et arr på den så legen betvilte sterkt at det har noe med kreft å gjøre. Hurraaa!!!
Så var det meningen at jeg skulle preppes for beinbiopsien dagen etter, men jeg freaket ut av noia, for mye flashback som jeg sliter med fra mamma ble syk.
Så tirsdag kom vi inn igjen. Fikk snakket med verdens koseligste psykiater ang mine flashback og noia. Enden på visa var at jeg freaket ut igjen siden jeg ikke kan få narkose på inngrepet selv om jeg kan dopes til amøbe. Så kom overlegen på kreftavdelingen, han var en av den snilleste, mest omsorgsfulle mennesket og legen jeg har møtt. Enden på visa var at de skal fikse sammen noe til meg, alà halvnarkose og vi tar det på langen så jeg skal få fri før jul. Så glad jeg ble!!!! Takk snille dere!!! Så snakket jeg litt med en dame som jobbet på kreftavdelingen, sengeposten og det viste seg at vi har gått på samme barnehage og skole samtidig! Sjansen for det er jo heller liten. Vi lekte endel sammen da vi var små og gode minner dukket opp. Koselig å møte henne igjen etter så mange år.
Så fikk jeg gifta mi, er over halveis nå, gift nr 4 av ialt 6. Ble slakk og uvel men kastet ikke opp. La meg til en sivilisert tid og sto opp sivilisert, men slakket på sofaen siden jeg ikke var i form. Våknet nå ved 19 tiden etter å ha døset hele ettermiddagen og føler meg bra. Siden jeg fikk kur i går på tirsdag og ikke onsdag som var planen så slipper jeg kur på nyttårsaften, men får det dagen før. Så da er jeg såpass til hektene igjen (bank i bordet!) at det blir gumling av kalkun med tilbehør på nyttårsaften. Jippi!!!!
Blomsten på bildet er laget av gasbind (!!!), den sto og blomstret i en vase på kreftsengeposten og jeg synes den var så original og verdt et bilde. Takk til alle dere leger og sykepleiere som tross alt for at jeg er en vrang og umulig pasient gjorde sitt ytterste for at dagene mine skulle bli bra. Kan ikke få fullrost dere nok!!!

10 kommentarer:

Geraldo Maia sa...

God Jul og Godt Nyttår!
Fra Brazil:
Geraldo

Lisemoren sa...

Så hyggelig at de tok godt vare på deg og at prøvene var bra. Så synd at u har så vonde minner. Ønsker deg en fin advent og god bedring med kuren. Skal si Teddymannen har gjort en god jobb med skapene dine. Det ble jo kjempefint, og så er det så koselig når tingene vi er glade i kan få stå slik og vise litt gjennom glassene. Ha en fin uke : )

Strikkelines sa...

Åh...det skal ikke være enkelt. Håper det går bra med deg, tross noia...man må vel bare overgi seg til leger og andre som vet hva som er best for en. Ønsker deg alt godt.....ha en velsigna kveld

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Hei kjære deg.

Godt du gir oss litt info...tenker på deg vet du!

Sender deg mange varme klemmer.

sologbolig sa...

Så flink du er som kan snakke om disse vonde tingene. Og så godt å få møte forståelsesfulle og greie leger. Lykke til med kuren. Tenker på deg. Ha ei fin veke.

Kosene mine sa...

Huff, kan ikke være lett med alle minnene i tillegg til å være midt opp i det selv. Nesten som en vond drøm man ikke våkner av... Men det ser bra ut ikke sant? Cellegiften jobber i kroppen og du har støtte rundt deg.
Godt å høre at de er så flinke på Ullevål også. Sender deg varme klemmer Ingunn

Frøken (male)STRØKEN sa...

Så fint at de passa på deg, å hjelp deg! Ikkje så ofte man høre fine ting om leger lenger..

Krysse fingra for at du blir HELT frisk snart, sånn at du kanskje slipper å ha sånn "noia" :-)

Mange varme å goe klemma!

Maya sa...

Hei Ingunn :)
Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg!
Håper alt er bra med deg,og att du har noen gode dager innmellom også!!
Tenker masse på deg,vettu :)
Stor varm klem fra to og firbeinte i Gausdal :)

Line sa...

Så fint at du opp i det heile føler at du vert ivaretatt av legar og øvrig personale på sjukehuset...
Håpar alt står bra til og at kuren ikkje var altfor ille...
Godt å høyre at det ikkje var noko skummelt i lysken:0)
Ynskjer deg ei fin tredje advent helg...
Klem

Himmel&Hav sa...

Håper alt står bra til med deg Ingunn. Må virkelig beundre deg som klarer å formiddle dette til oss som følger med på hvordan du har det. Så bra at du møtte hyggelige mennesker på sykehuset også da, jeg vet av erfaring hvor mye det har å si. (Har selv vært innlagt på sykehus ca 70 ganger de siste 11 årene)Ønsker deg noen flotte stunder innimellom alt det som ikke er fullt så gøy:)