mandag 15. desember 2008

Harrytur!!!


I dag fant Teddymannen og jeg ut at vi skulle ta en Harrytur til "Söta Bror". Vi fant ut av at vi trengte (ja trengte ja!!) Eggnog (eggelikør), ayran (tyrkisk yoghurtdrikke), godis, godis og - nevnte jeg godis?? Så vi legger ivei mot Strømstad i slapseværet. Kjapt gjort med nye E6 tenkte vi, men så feil kan man ta... Det var jo kø så og si hele veien fra Skjeberg til Strømstad! Og så mørkt det er i Sverige! Men når vi endelig kom til Strømstad fant vi jo ut hvorfor det var mørkt i Sverige - all energi gikk jo med tilå drive gatebelysningen i byen. :-0 Koselig var det, har alltid likt Strømstad jeg.


Så vi finner butikken vi skal til som ligger i en bakgate og jeg parkerer pent og pyntelig innenfor den oppmerkede ruten. Aner fred og fare inntil en parkeringsvakt kommer løpende. "Du må snu bilen om du ikke vil ha bot!" kvittrer hun blidt. (Har aldri sett en blid parkeringsvakt i Norge jeg...) "Hæ?" Ble jo mitt naturlige svar. "Snu bilen???? Hvorfor det??" "Jo for at i Sverige er det forbudt å parkere mot kjøreretningen", svarte vakten. Beklager så mye til alle dere svensker som følger bloggen min, men jeg knakk sammen i latter jeg... Teddy sto på fortauet over gaten og knegget krokbøyd av latter imens jeg etter å nær ha kollidert klarte å vrenge bilen rundt så den sto den riktige veien. Morsomme regler dere har!! Husk det når dere er i Sverige folkens - parkèr med kjøreretningen!!
Etter å ha kommet tilbake til furet værbitt dro vi innom Sparkjøp hvor Teddymannen kjøpte sexy truser (les: spinnakere) til meg. Som den gamle, sure kjærringa jeg engang er så klarte jeg å finne noe å irritere meg over også, denne gang gikk min vrede ut over denne idiotiske "leken" - en hund i en veske.... Hunder er dyr som kan gå selv og er ikke et motetilbehør!! *frese*

Ellers ønsker jeg dere alle en riktig fin førjulsuke!
13 kommentarer:

Fjordheim sa...

Takk for koselig kommentar hos meg. Greit med en tur til over grensen noen ganger. Så koselig av parkeringsvakten å gi deg beskjed på en hyggelig måte. Vet at da jeg lærte å kjøre ble det sagt at en helst skulle parkere med kjøreretning. Men det er gost vi ikke har noen påbud om det.
Nei jeg skal ikke anmelde deg. har hatt lyst til å plukke mose jeg også, men får ikke lov av min kjære. HAn påstår hardnakket at det ikke er lov. Nå er det uannsett for sent. Ligger så mye snø over at det nytter ikke.
Du har en stri tør for tiden forstår jeg. Men det høres ut som det går ganske bra. Godt det ikke var noe i lysken. Lykke til videre.
Ønsker deg ei god uke :)

hjemme bra sa...

Hei.
Knekken er ikke steinhard, men litt hard og veldig seig... Og smaker kjempe godt ;-)

zinkbaljan sa...

Heeeej! Tack för kommentaren hos mig!! Vilken mysig blogg du har, jag kommr tillbaka!!!
Kraaam

Kosene mine sa...

Må være deilig å bo så nærme billig-grensa ;)
Skal huske på og alltid parkere i kjøreretningen heretter, tusen takk :D
Slike hunder har Gina i alle fall 3 av, fått av ymse barnehagebarn i bursdager... Men hun vet jo hvordan hun skal behandle hunder da, og prøver ikke å putte Porter i vesker, hihi, skulle likt og sett det egentlig, stoore gutten som han er!! Men er enig i at det kan gi et feilaktig inntrykk av hvordan hunder skal ha det ja!

prinsesselinn sa...

hehe.
ja de har litt merkelige ting for se søtabror, men de er jo kjekke da. jeg liker svensker, og sverige jeg også:-)

Ønsker deg en strålende Onsdag.

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Innom for å gi deg en klem, ønsker deg gode dager!

Varm klem fra Vibeke :o)

Kosene mine sa...

Hei og hopp!

Jeg har en award til deg på bloggen min, og en utfordring om du ikke allerede har svart på den.

Good helg!!

sologbolig sa...

Hei !Håper at det går bra med deg. Eg er bare innom for å ønska deg ei fin og hyggelig jul. Juleklem!

Lisemoren sa...

Hei igjen Ingunn. Håper alt er bra med deg og at du har en fin juletid. Ville are sende deg en liten julehilsen. Klem fra Lisemoren

Anonym sa...

award til deg på sia mi :)

fortsatt go jul, å godt nyttår..

KLEM

TommyG sa...

Da var du heldigere enn meg. Jeg gjorde det samme en gang jeg parkerte i Australia. Før jeg en gang rakk å komme meg ut av bilen, kom den en parkeringsvakt og klasket bota under vindusviskeren på bilen vår. Jeg sto igjen der som et spørsmålstegn, men i det minste hadde jeg ikke rukket å putte penger på parkometeret :-)

Fikk forresten julekort fra dere i dag. Vi har som vanlig skrevet en enorm mengde julekort, men glemte dessverre å postlegge de. Mao. så blir det nok ikke noe julekort fra oss i år :/ Men, håper dere har hatt en fin jul hittil. :-)

Så, en forsinket god jul, og et i siste liten godt nytt år.

Anonym sa...

Hei Ingunn!
Takk for svaret:))) MEN jeg har ordnet med msn att det jeg spiller skal vises der,men det gjør det ikke.For når jeg laster ned fks. fra Youtube og hører på det,så vises det jo NADA,,,, OFFF får bare fortsette og prøve jeg.Godt nyttår til deg og dine oxo.Klem fra meg :))))

Lisemoren sa...

Hei igjen. Ønsker deg godt nytt år. Det ligger noe til deg inne hos meg. Tenker på deg : )