søndag 9. august 2009

Nærmer seg bryllup....

(Foto: Guro Gumgum Brunsby)

Først: Takk for alle hyggelige kommetarer! Beklager at jeg ikke er så flink til å stikke innom og kommentere i deres blogger for tiden, her går dagene med til bryllupsforberedelser og skogsturer med hundene.Vi skal ha verdens enkleste bryllup og jeg kan ikke fatte at det er så mye å planlegge alikevel... Vi vil allerede nå si tuuusen takk til Guro og Tormod for all hjelp og støtte. Uten dem hadde vi hatt et problem. Takker også så mye til Hege Beate som stillte opp for oss.

Ellers vil vi få nevne at vi slår av mobiltelefonene, logger av nettet og flytter i telt på hemmelig sted i skogen frem til den 11.9 klokka ca 1400.

Guttas blogg er forøvrig også oppdatert i dag.

13 kommentarer:

rod i hob sa...

Så koselig!!
Lykke til :-)
(Litt lenge å bo i telt fram til 11.9???)

Guro sa...

Jeg dauer!!!!!!!!!

for det første: det er da ikke så mye vi har gjort! du får det nå til å høres ut som vi har sluttet i jobben for å tre til som bryllupsplanleggere liksom!

for det andre: Fløtt akkurat hvor du vil og bo i hva du vil! Den dagen du skal drikkes ut finner vi deg UANSETT!!!!!

MUHHAHAHAHAHAHHAAH

LillaL sa...

Lykke, lykke til! Håper dere får en flott og minnerik dag:)

Henriette sa...

No måtte eg inn og oppdatera meg hos deg;) Graulerer med avslutta stråling!!!!!!!!!!! Og sjølvsagt GRATULERER MED BRYLLUPP:0) Så koseleg, og med ein mann som både grillar, kjøper blomar, og kler brystprotese på hovudet vil eg sei du har skutt gullfuglen:0)Gratulerer igjen.

Klem:0)

Line sa...

Ååå, dette nærmar seg med stormskritt...
Lykke til på den store dagen, og ser at det ikkje hjelp å flytte i telt på hemmeleg adresse, utdrukken vert du
allikevel;9)
Klem

Kosene mine sa...

Hei på deg etter sommerferiepause... :o)
Nå nærmer dagen seg med stormskritt Ingunn! Og jeg sitter her og tenker at det må være deilig å kjenne at livet fortsetter, sammen med mannen i ditt liv hundene og tøffeste, snilleste sønnen :D

Skal innrømme at jeg har vært litt redd for deg i det hele, men du har klart deg strålende!!!!

Kos dere videre frem mot den store dagen og hils gutta fra Porter og meg

Anonym sa...

Hei ! Lykke til med giftemålet. Ønsker dere en strålende bryllupsdag med mange flott og gode minner. Hilsen en som titter innom bloggen din av og til .Irene.

Randi sa...

Hei! Kom over bloggen din ved en tilfeldighet, og synes den er veldig fin! Nydelige hunder, herlig mann og tapper, forhåpentligvis vellykket, kamp mot kreften! Jeg er helt ny som blogger, http://hundeliv-randi.blogspot.com/, men har lagt deg inn som favoritt fordi det kunne vært veldig kjekt å følge deg videre!Særlig bryllupet om en knapp måneds tid!

Anonym sa...

Hei.
Jeg har sendt deg en e-post på adressen som jeg fant på siden her. Er du å nå på den?

Mvh Cathrine Lyngbø :)

Lisemoren sa...

Så hyggelig dette høres ut, med en telt-tur for to. Etterfulgt av et bryllup. Den teddymannen tror jeg må være et funn, ihvertfall dersom vi kan dømme ut fra bildene dine her på bloggen. Jeg fikk meg en god latter da jeg så badeseansen.

Så deilig at det går så fint med deg, ja dere begge. Gratulerer på forskudd med bryllupet. Håper dere får en fantastisk nydelig strålende dag.

Klem fra Lisemoren

Laura sa...

Gratulerar i massor på förhand!! Hoppas ert bröllop blir underbart på alla sätt och vis, och att ni får många och lyckliga år tillsammans som gifta!

Kram!

Maya sa...

Gratulerer som Herr & Fru!!
Masse klemmer fra firbeinte & tobeinte i Gausdal :)

Anonym sa...

Så nydelige smilehull mannen har.... Utrolig romantisk bilde.
Lykke til i den harde verden ;o))