tirsdag 22. september 2009

Frukttyven


Tuuusen hjertelig takk til dere alle for hyggelige hilsener her på bloggen. Jeg er som kjent litt dement og har fått et snev av fatigue så dessverre blir det så som så med gjenbesøk på blogger. Takk til hver og en i sær!!
Jeg har vært på kontroll på Ullevål og blitt frisjekket for det meste. Noe "grums" skal tittes litt nærmere på, men uansett hva det er kan det holdes i sjakk har jeg fått beskjed om. Så jeg kan fritt få plage mine medmennesker lenge enda.
Jeg har jo en enorm sykehusangst og må dopes hinsides på Sobril hver gang jeg skal innom Ullevål. Dette kan slå ut på mange måter - jeg har funnet ut hvor man kan rappe frukt og diverse annet snadder gratis uten å shoppe det i kaffebaren. Så gomler man det i seg og er jo egentlig ganske så uskyldig i og med at jeg glemmer at jeg har gjort det og det må bildebevis til. Så her er da et bevisbilde av en meget dopa Ingunn som tviholder på sin fangst fra dagens stjælerunde på Ullevål. Legg merke til lekre kaliumpermanganatfargede negler... :-S
Måtte legge ved et bilde av den kule kaka vi fikk av gjengen til utdrikningslaget vårt!

3 kommentarer:

sologbolig sa...

Så bra at det går fint med deg og gratulerer så mye med giftermålet. Artig brudebilde. Eg har vert uten nett-tilgang ei stund nå og derav fraværende på nett, men nå er alt i orden, så i kveld er eg på ein besøksrunde. Ha ein fin kveld.

Monicas sa...

så flott at du har det fint...frukt e sikkert lov å "stjele"...morsom kake vennene deres hadde ordnet..ha en flott kveld

Guro sa...

Den kaka var ille god!!!

kan ikke dere gifte dere flere ganger a?

Var så ille moro å ordne for dere:P