tirsdag 13. oktober 2009

Uten mat og drikke duger helten ikke


Mannen min og jeg fikk gavekort på Butts indiske restaurant til vårt bryllup. Oi som vi koste oss!! Sånne avbrekk i hverdagen er uvurderlige... Over er gubbens bestilling på tandoori tallerken. Smakte himmelsk!


Riskjelen. Så gjennomført alt var fra bestikk til serveringsfat og ikke minst hele atmosfæren i restauranten. Herlig service!


Naan brød og raita... så godt!


Jeg er ikke glad i øl. Men når sjansen for indisk Bangla øl dukker opp må jeg jo prøve. Det var faktisk kjempegodt!


Bangla øl. Tusen takk til Butts i Sarpsborg for en herlig opplevelse, vi kommer tilbake flere ganger!

Eller er det vel aldri fred å få. Skal sjekke mine prikker på skjelettet, det blir 3 undersøkelser samt legetime fra helvette der jeg får resultatene. Selvfølgelig har jeg også knust menisken og MR og operasjon står på trappene der også. Så lei så lei... Oppmuntring og besøk tas imot med takk.

3 kommentarer:

lt_mor sa...

Dette så jo kjempe koselig ut Ingunn!! Og ang undersøkelser og opprasjon, så klarer du dette! Syns du er kjempe tøff og gir alt! Så jeg skal heie på deg jeg =) masse masse lykke til!! Klem fra Linn-Therese!

Guro sa...

Dette skal gå så fint som helst!!! og til uka må vi ha en date igjen!!:)


Vi krysser alt som krysses kan sånn for symbolikkens skyld for dette er ren rutine ting! Er ingenting å finne!!!!

Husk ørret og karamellpudding til neste helg:D

Tonje sa...

Nyyyydelig mat på Butts. Men bildet viser ikke nanbrød og Raita da... til Raita har man papadums. Nyyydelig. Argh.. hadde jeg hatt peng på konto hadde jeg kjørt opp i dag... men må vente til helga er ferdig :D