torsdag 3. juni 2010

Endelig!!!

I går var den store Ullevåldagen her. Nervene lå på utsiden av huden og mørke tanker surret i hue. Det har jo ikke akkurat vært flusst av gode nyheter og jeg fryktet det værste.

Endelig kom legen min og hentet meg, blid og hyggelig som alltid. Inne på kontoret fikk jeg endelig gode nyheter!! CT'en var flott og legen sa hun var fornøyd. Hurra!!!! Gjett om vi var glade! Jeg fikk en resept på cellegifttabletter som jeg skal knaske på hjemme så jeg slipper å komme å få det intravenøst på sykehuset i sommer. Da vi kom hjem ble nyhetene feiret med kake og champagnen ble endelig sprettet. Utover kvelden kom min gode venninne Guro med blomst og godt humør og smil og latter satt løst.

I dag har vi som vanlig kost oss med frokosten på terrassen og de første cellegifttablettene ble fortært. Tvi tvi tvi for at de gjør jobben sin skikkelig!!

Snart kommer min gode venninne "Fredrik" på besøk og i kveld skal vi på stranda med hundene. Ferieplaner skal legges og kanskje grillen startes opp. Sønnen i huset trives på jobb og teddymannen min og jeg har det herlig sammen. Livet er herlig!!

7 kommentarer:

Guro sa...

Dette blir en god sommer dette ingunn!!! kos dere masse både hjemme og på tur! Det er deg vel unt!!!

hurra for champis, marsipankake og gode nyheter!!

Vi er glade i dere!!!

Klem fra grumsbyene som sover på samme rom:P

Har en drøm... sa...

Så bra!
Og så flott bilde, med kake og sjampis:))

Du skal se at dette blir en flott sommer! Herlig ♥

Ha en flott dag!

Klem line

Strømmis sa...

De gode nyhetene kom "just in time" - nå er det bare å nyte, nyte og nyte mer. Fyr opp grillen og kos dere i kveldssola, gå tur med gutta og gled dere over det fantastiske været. Drikk vin og sjampis og kos deg fælt. Dette har du jammen fortjent etter en hard vinter.

Kjempeglad for at det går så bra med deg :klem:

Jeanette sa...

Dette var kjempefine nyheter!
Kos deg masse:)

Anonym sa...

Hurra!! Hurra!! Endelig kom den gode nyheten.Har nok vært tøffe tider for deg, og ikkje minst for Teddymannen og resten av familien.Kos dere masse .Flott bilde av deg med " godsakene".Klem fra nord.Hilsen Irene (som er kjempeglad på dine vegne)

Fullibus sa...

Underbara nyheter! Jag är så glad för din skull och vill också passa på att önska er en härlig sommar!
Kram från Lisbeth

Line sa...

Fantastiske nyheiter, og no kan det berre fortsette å gå ein veg: OPPOVER!! Nyt dagane, Ingunn, det er vel fortjent.
Klem