onsdag 7. juli 2010

Ferietid


Sommer og sol! Vi koser oss i stor stil både hjemme og på ferietur. Siden jeg fremdeles ikke klarer å endre rekkefølgen på bildene her tar jeg bildekommentarer først. :-)

Vi har lagt om kosten stort de siste 2 åra. Vi har blitt fruktjunkies og spiser også store mengder grønnsaker. Nå skal det masse fisk inn i menyen og undertegnede har raidet Norli bokhandel i dag etter enkle kokebøker med fisk. Vi spiste laks på Laksforsen et par ganger i sommer og laksen der anbefales på det varmeste, spesiellt den grillede.


En liten inspirasjonsbok fikk også bli med hjem fra Norli. Her klistrer jeg inn ting som inspirerer, ting jeg blir i godt humør av og ting jeg synes er fine.


Kjempeflott bok! De hadde masse fine skrivebøker i denne serien med forskjellig design og forskjellig størrelse. Jeg som er ei sinke til å bestemme meg måtte bare røske med meg en, ellers hadde jeg vel stått der enda...

Vi kjøpte gassgrill i sommer! Etter å ha brukt kull i alle år var dette noe vi ikke angret på. Ikke mer svidd mat som er rå inni, nå har vi fullstendig kontroll på varmen. Dette bildet er tatt den dagen vi grillet halve Rema. :-)


Så pakket vi bil og bikkjer og satte nesa nordover. Ganske nøyaktig 100 mil fra Skjeberg ligger Mosjøen. Der bor min svigermor og svoger og Teddymannens onkel bor på Grane. Hundene løp løse i onkel sin digre hage fra morgen til kveld og koste seg verre. Her er Bailey i urskogen. :-)


Vi bodde i Jørgenstua til høyre i bildet og fikk skikkelig "hytte-feeling". Hos onkel A er det både hjerterom og husrom.


Den internasjonale homsedagen måtte så klart feires og her heiser Teddymannen og onkel A stolt homseflagget. Jeg har aldri forstått hvorfor folk med en annen legning enn den hetrofile skal diskrimineres! Å attpåtil hevde at en påstått gud misliker homofile synes jeg er forkastelig. Har en gud skapt alt levende har han jammen skapt de homofile også. Det handler tross alt "bare" om kjærlighet og hvem man retter denne kjærligheten til spiller da liten rolle.

På helsefronten føler jeg meg *bank i bordet* knallbra. Energien stiger for hver dag som går og tiltakslysten likeså. Jeg går på cellegifttabletter og har ikke nevneverdige bivirkninger. Sover godt om natten gjør jeg jammen også. Jeg nyter livet i store glupske drag med min familie og tar for meg av sommerens gleder med begge hender.

Håper dere lesere har en herlig sommer også, ikke glem å nyt hvert minutt! Fortsatt god sommer! :-)

1 kommentar:

Maria sa...

Så koselig at du hadde en flott tur. Super skrivebok, den var dritlekker :)