søndag 12. september 2010

Herlig sensommer

Den 13. august fyllte min gode sønn 18 år og er nå stor gutt. Kake og favorittmiddag sto selvsagt på menyen. Så dro han og tilbragte helga med noen kompiser og koste seg.

I går, den 11.9. hadde mannen min og jeg vår første bryllupsdag. Vi dro på indisk restaurant og koste oss. Kan ikke skjønne at vi allerede har vært gift ett år, hvor har det blitt av tiden?? Takk kjære mannen min for et herlig år som din kone.


Sykdomsmessig kan jeg jammen ikke klage. Jeg har fremdeles ingen bivirkninger av cellegifttablettene og formkurven er stigende. I dag merket jeg plutselig at litt mer av følelsen i høyre ben har kommet tilbake, da krysser jeg fingrene og håper på mer så jeg kan gå i skogen igjen.

Kjølehetteaksjonen som min venninne og jeg hadde er avsluttet og Moss sykehus (Østfoldsykehusene) har endelig fått sin kjølehette så cellegiftbrukere slipper å miste håret. Takk til Fredrikstad Lions!! Kjølehetteprosjektet

Jeg har begynt med klikkertrening på hundene igjen, noe som gir meg masse glede og pågangsmot. Alt i alt så har jeg det regelrett utrolig bra og koser meg med mine kjære hver dag. Sender varme tanker til alle som trenger det - ikke mist håpet!!1 kommentar:

Anonym sa...

Hei på deg.Flott å lese at alt går fint med deg.Gratulerer med ett års bryllupsdag.Ønsker deg en fortsatt fin høst. Her i nord har vi et fantastisk fint vær,litt "skarp" luft,men sol og et flott lys.Kos deg videre.Klem og gode tanker fra nord. Irene.