søndag 8. august 2010

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Jeg har vært på Ullevål og fått svaret på siste CT og MR. Hensikten var å se om de nye cellegifttablettene virker. Jeg må vel ærlig innrømme at jeg ikke hadde store forhåpninger, har prøvd to typer gift før som ikke har virket nevneverdig. Det hadde vært så fint om de nye tablettene virket, da slipper jeg å reise til sykehuset hele tiden og jeg har ikke nevneverdige bivirkninger. 

Så inn til Oslo bar det sist fredag med nervene på utsiden. Men noe av det første legen sier er "I dag er det bare gode nyheter!"  Jeg husker ikke mer etter det jeg....Jeg sov i bilen hele veien hjem, gikk opp og la meg da jeg kom hjem og bare sov... Så dro vi en tur til "systemet" i Strömstad og så på kinarestaurant. 

Denne helga har vi bare brukt til å slappe av... Jeg trodde på forhånd at hvis jeg var så utrolig heldig å få denne beskjeden kom jeg til å hoppe og sprette rundt i dagesvis. I stedet føler jeg meg helt tom og fullstendig utslitt... I dag sov jeg til klokka 1600..... Jeg er i bedre "form" enn i går, da var jeg bare fullstendig potetsekk. Regner med at formkurven stiger brått til uka og til fredag skal vi feire min herlige sønns 18-årsdag. 

Det er så rart... I 2 år har dritten bare gått på. Ikke fort eller mye, men alikevel den gale veien. Det har ikke vært lett å leve med psykisk alltid. Den konstante gnagingen i bakhodet om at "dette går feil vei". Så kommer en beskjed som dette, det har stoppet opp og gått tilbake! Der som de stygge cellene var er det nå plass hvor nytt benvev dannes. Lufta har gått helt ut av ballongen her.Jeg kunne jo ikke fåt bedre beskjed. Jeg er bare så glad og utrolig takknemmelig overfor mitt team med leger. Doktor F. - du er bare den beste!!! 
Hvorfor sitter jeg så og legger ut om private ting som dette her? Jo, i håp om at kanskje ett menneske som trenger å høre dette leser det. Historier om folk det går bra med er som vann i ørkenen for en kreftsyk. Så du som er i min situasjon og kanskje prøver og feiler forskjellige typer gift - ser du??? Det er HÅP!!

8 kommentarer:

ChezJeanette sa...

Hei!

For en flott beskjed å få! Gratulerer med det!!!
Jeg har aldri vært innom denne boggen før men gleder meg til å følge deg videre.
Tøft å legge ut noe så personlig, men det er som du sier- kan røre ved noen. Du er tøff, stå på videre.

Klem fra Jeanette :-)

Har en drøm... sa...

YES!!! Nå ble jeg glad... Herlig!
Vi kan MYE om dette vi og, da vår datter fikk leukemi som 3 åring og måtte benmargtransplanteres... Det var litt av noen år, men hun er helt frisk nå:)) Godt og høre om slike historier som ender godt!

Lykke til fremover, nå går det rette veien:)))

Klem Klem fra Line

Anonym sa...

HUUUURRRRAAAA FOR DEG INGUNN !!!!!!

Der ser du ...alt ordner seg for snille piker.

Dette var kjempebra nyheter.
Føler med deg av hele mitt hjerte.

KOS DERE MAAAASSSE

Anonym sa...

Hei.Jippi, hurra.!!! Det var flott å lese.Har krysset alt som kunne krysses for deg,så dette var godt å høre. Kos deg du og resten av familien. Stor klem fra nord.Hilsen Irene.

Jeanette sa...

Åh, så flott! :D Gratulerer!
Kos deg og nyt dagene, du skal se du føler deg raskt mye bedre:)

adalesverden sa...

Hurra
dette gjorde meg superglad.

Goklem

Marianne sa...

Jeg har brystkræft med spredning til lever og hofte og bliver glad, hver gang jeg læser om noget, som virker. Jeg har haft stor gavn af Taxotere, som har bremset min cancer og formindsket knuderne.
Jeg ønsker dig alt det bedste!
Kærlig hilsen
Marianne Byrnel

Ingunn LGF sa...

Tusen hjertelig takk for alle varme kommentarer, de setter jeg veldig pris på.
Jeanette - ja håpet er at noen i min situasjon kan se at det ER håp!
Line - så godt å høre at datteren din er bra. Huff, ingen barn skulle fått dette her...
Anonym - takk & klem!!
Irene - Takk! Det hjalp ser du!!
jeanette - tusen takk & klem til deg og!
Adale - tusen takk!!
Marianne - så glad jeg ble for å høre at Taxotere fungerer for deg! Ønsker deg alt godt, dette skal vi komme igjennom! Stor klem til deg!