torsdag 30. oktober 2008

Cellegift # 2 og tur til Vispen


I går møtte vi sesongens første snø. Vi la i vei mot Oslo kl 0600 for legetime, blodprøver og cellegiftkur # 2. Heldigvis hadde vi satt på vinterdekk, for det var mange biler i grøfta på vei innover. Hvorfor kommer alltid den første snøen som julekvelden på kjærringa??
På Ullevål ble vi møtt av verdens koseligste team som alltid. Kan ikke få fullrost staben der inne nok! Denne gangen hadde legen min dårlige nyheter - skjelettscintigrafien viste et par små flekker på ribbeina, noe som kan tyde på spredning til skjelettet. Not good... Tok det tungt vi. Da kan jeg nemmelig ikke bli frisk. Så jeg gikk hjem og la meg og sov / halvsov resten av kvelden. Ble ikke syk av gifta som sist og er glad for det.
Men i dag tidlig ringte telefonen. Det var legen min på Ullevål. Hun hadde sittet i går etter vi var gått og studert CT og skjelettbildene mine. På CTbildene som ble tatt for en måned siden vistes nemlig ingentig på skjelettet! Ingen av disse forandringene var synlige da. Jeg spurte om det var gode nyheter, og legen sa at vi egentlig var i ingemannsland men at jeg kan få tolke det positivt. Så nå skal jeg ta nye CT bilder. Krysser alt jeg har for at de er "rene"!!!
I dag dro jeg og hentet handicapparkeringsbeviset mitt og dro innom bakeren og unnet oss en stor marsipankake. Her skal selv de minste dårlige nyheter feires!! Kaka skal nytes til kvelden under "Numbers", "Hack" og "CSI". Orket ikke å sitte hjemme så vi dro på gutta (hundene) refleksvester og slapp de løse på Vispen ved Fredrikstad så de fikk løpe løse og kose seg. (Foto: Hege Beate Jensen). Er helt utslitte nå og kvelden skal tilbringes hjemme i fred og ro med masse levende lys, gode programmer på TV, fiskegrateng og kake.

Ingen kommentarer: