tirsdag 28. oktober 2008

En dose selvmedlidenhet...
Sist natt var søvnløs pga kløen... Så i dag tidlig kastet jeg inn håndkleet og ringte Ullevål sykehus for hjelp. Pga cellegiften jeg går på kan jeg ikke bruke kortisonkremen. En snill sykepleier på Ullevål kontaktet en lege der som igjen faxet en resept på Aurax til apoteket her nede i veien. De er alltid så koselige på Ullevål, hyggelige å snakke med. Min snille kjæreste dro ned på apoteket og hentet tablettene og jeg rev opp pakken og kastet i meg 2 tabletter på rappen. La meg ned på sofaen med laptopen foran nesa og det er det siste jeg husker på leeeenge. Det var mørkt da jeg åpnet øynene igjen...*hjælp* Har ligget og sløvet på sofaen i hele dag, føler meg utrolig slapp, trøtt, sløv og giddaløs. Adan (sønnen i huset) hadde vært og kjøpt seg et par pene chinos imens jeg sov. Teddy hadde tilbrakt tiden ved PC'n sin og snille mannen hadde også skiftet på senga. En kopp kyllingsuppe kom han med da jeg våknet... *smelt*.


Sitter og teller på knappene om jeg skal lage yufka med spinat og beyaz peynir (hvit ost) i natt eller i morgen?
Cellegiften øker apetitten og jeg merker godt at jeg spiser mer enn før. Onsdag 29.10. er det dags for kur nummer 2 og da skal jeg be dem om å være så snill å ikke tilsette apetittstimulerende midler i gifta.
Gruer meg til onsdag, får svar på den seneste (og forhåpentligvis siste) testen i rekka med standardprøver - skjelettscintigrafien. Teddy sier jeg ikke har noe å frykte basert på hva legene har sagt, men så er jeg jo engang født pessimist. :-S Håper og krysser fingrene for at han har rett.
Gruer meg også for selve gifta og håper jeg ikke blir værre enn sist. Da var jeg grisesyk den første kvelden og slapp og smårar et par, tre dager etterpå. Jeg er heldig i forhold til mange andre, men min DNA er programmert sånn at jeg må klage uansett. Krysser fingrene og håper på det beste!!!
1 kommentar:

Anette sa...

Det er Medrolen som lager sulten Ingunn. Helt sikkert. Det sies at man bruker Medrol for å øke sultfølelsen hos anorexipasienter... makes sense.

Atarax gir trøtthet, avfinn deg med det og er alt i orden rundt deg, så sov. Det er vidundermedisin mot kløe, men man blir helt hinsides trøtt. Jeg husker jeg sov i to døgn en jul jeg hadde fått de medisinene mot kløe.

Lykke til imorgen! Håper denne runden også gir bivirkninger som nesten er til å holde ut.

Jeg krysser alt det lange jeg har, og det er nesten alt unntatt håret :-)

Anette