lørdag 10. juli 2010

Gode ønsker


Gode ønsker kan være så mangt. Vår Big Dog Ymer drar seg på sofaen og ønsker seg mange flere dager med sol og sommer. Hundene koser seg verre for tiden, de ligger på et pledd i sola på terrassen.


Vi var som tidligere nevt på en ferietur til Mosjøen. Der bor bl.a. onkel A. Onkel A har i mange år vært sammen med tante R, de var godt sammensveiset på mange måter. I våres døde tante R tragisk så alt for tidlig. Onkel A har i mange år tilbrakt vinterhalvåret i Nepal / India og på en av sine mange turer kjøpte han tankaen på bildet over. Tankaen ble innkjøpt i Lumbini, Nepal - Buddhas fødeby. Tankaen er et bønneteppe som hele tiden utstråler gode bønner, når den ikke er i bruk (man ikke er hjemme) dekkes den med kledet som henger bak og brettes over. Denne tankaen var tante R sin og fikk følge med tante R på sykehuset.

En kveld kom onkel A ut på terrassen med denne tankaen og ville jeg skulle ha den. Er vel ikke nødvendig å nevne at jeg ble veldig rørt? Jeg skal passe godt på denne for tante R, den har allerede fått en fin plassering på veggen. Tusen takk onkel A, jeg setter mer pris på den enn du tror!

Ingen kommentarer: