fredag 17. desember 2010

Snart jul

I skrivende stund er det nøyaktig en uke til jul. Hvor har tiden blitt av?? Det var jo jul for en måned, ikke sant?? 
Her er ordet "julestress" et fremmedord her i huset. Vi koser oss og slapper av og hygger oss sammen. I dag har min kjære mann pyntet huset imens jeg tok en cowboystrekk på sofaen, jeg trengte visst den. Han hadde hengt opp stjerne i vinduet, pyntet med nisser rundt omkring og tent levene lys over alt. Han hadde jammen også fått montert lys i barskapet vårt! 

Min kjære sønn skal lese juleevangeliet i Sarpsborg kirke under skolens julegudstjeneste. Han skal ha på seg sin nyinnkjøpte dress og jeg er så stolt av han! 

På sykdomsfronten er jeg visst inne i en god stim. Jeg var på UUS sist fredag for å få svar på MR og CT og igjen var det ingen forandringer. Xelodaen har gjort jobben sin. Snakk om god julegave da!!
Vi er visst flere som er inne i i god-stimen nå, min venninne Samantha har gjennomgått en vellykket lungeoperasjon og min venn Sebastian fikk i dag beskjed om at det ikke var spredning. Så utrolig bra!! Håper og tror det er fler enn meg og mine som får gode nyheter nå i julen. 
Vi har vært på hyggelig julebord og kost oss med venner og masse hunder. Klart hundene måtte være med! :-) 

Nå sitter vi her omgitt av levende lys og lukten av julerøkelse og svibler. I peisen spraker veden. Til uka kommer julebesøket vårt. Dette skal bli en god jul for familen.
Ønsker alle blogglesere en riktig god jul og håper inderlig at de av dere som trenger det også får gode nyheter til jul. Det er den beste presangen av dem alle...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Riktig god jul til deg og familien .Kos dokker skikkelig. Juleklem fra nord.Hilsen Irene.

adalesverden sa...

Innom deg for å ønske deg og dine et riktig godt nytt år!
Håper du har kost deg ijula:)
Stor klem fra Anniken

Anonym sa...

Et riktig godt nytt år til deg og dine, det ønsker jeg dere. Stor klem fra Irene nordpå.

Ingunn LGF sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer! Ha et godt nytt år!