søndag 22. mars 2009

Ny blogg, te og vårfornemmelser

Nå har våren kommet til Sarpsborg! I skrivende stund regner det her, håper regnet tar med seg de siste rester av snø.

Fredag som var møtte vi Anette og hennes hund Selma (vovven på bildet over heter Diesel og er Bailey & Deno's nye venn) i parken på Rød Herregård i Halden. Der er det fast hundetreff hver dag og gutta storkoste seg. Gutta har forresten fått sin egen blogg som kan når ved å klikke her eller ved å følge linken på høyre side av bloggen min.

Tidligere har jeg nevnt teklubben her på bloggen og mitt medlemsskap der som jeg er kjempefornøyd med. Denne uka dukket det opp en stooor pose fra teklubben i postkassa og jeg lurte på om det allerede var tid for ny forsendelse? Neida, det var det ikke... Jeg hadde fått en masse heeerlig te samt et varmende, hyggelig brev... Tuuusen takk til teklubben, makan har jeg ikke vært borti! Dette satte jeg virkelig pris på, for en hyggelig overaskelse i hverdagen.

I pakka fulgte det med 2 stk av teen på bildet over... Jeg ble mildt sagt forundret og lurte på hva i all verden dette var... Det er visst en blomst og noe spes skal skje når man putter den i varmt vann. Vi har ikke en klar/gjennomsiktig tekanne enda, det må vi jo ha for å se denne rare klmpen utfolde seg. Er på jakt etter en sånn kanne og gleder oss til å få prøvd! Bilder kommer når tekanna er i hus.


Fredagen var vi på harrytur til Svinesund og fikk øye på disse rare fruktene på bildet over. Noen som vet hva dette er og hvordan det spises?


Måtte jo bare samtidig knipse et bilde av den fargerike parprikaen. Ha en flott uke!

7 kommentarer:

rod i hob sa...

Så deilig med så mykje forskjellig te :-)

Nydelige hunder du har -måtte inn å kikke på bloggen deira og!!

Nyt resten av helga!!

Henriette sa...

No har eg kost meg inne hos deg ei stund, og oppdatert meg på ståa. Godt å sjå at det går på fram:) Tenkjer ofte på deg, om eg ikkje er innom så ofte.

Ha ei god natt.
Klem:0)

kagull sa...

Testing,testing:-)

Tonje sa...

Nå har jeg laget en AIM konto helt bare for å kunne kommentere på bloggen din. På blogspot og sånne kan man jo ikke kommentere om man ikke har rett konto liksom... hehe.

Men nå har jeg gjort det bare for deres skyld. Så da krever jeg kommentarer hos meg også :D

Sender massevis av gode vibber og tenker på dere. Kjenner jeg foressten er litt misunnelig ettersom jeg ikke liker te. For teklubben virker kjempespennende.

Stor klem fra Tonje og de tassende.

Prunella sa...

Hei!
En hilsen fra en ukjent medsøster. Synes du er tøff som "står fram" med diagnosen. Leste om deg og mannen din på Facebook. Man er utrolig sårbar og ensom i den situasjonen, både den som har kreften og de pårørende. Vi kjente oss så godt igjen, både mannen min og jeg i innleggene du og mannen din skrev. Håper at livet så smått normaliserer seg igjen. Hilsen Prunella

Olivia sa...

Hei Ingunn!
Følger med på bloggen din nå og da, den er veldig fin! Med spesiell sans for Chinese Crested-gutta, siden jeg er hundeelsker sjøl. Ser at den generelle Nettby-snakken, hvor jeg i sin tid støtte på deg, er lagt ned. Litt synd,men likevel "who cares", for det var virkelig ikke så mange å rope hurra for der inne! Håper at ting går bra for deg nå. Sender deg en mail! Klem fra Siv

Kosene mine sa...

Hei i natten!
Har vært inne og lest det nyeste hos deg, og trodde at jeg hadde lagt igjen en kommentar også da...men det hadde jeg visst ikke gjort gitt... var sikkert en sånn rett-før-seng-runde... Søte bilder av vofsene sammen med giganticus :o)

Fikk også høre at du har vært/er dårlig... ble veldig lei meg! Håper det går seg til og at du kommer deg fort igjen nå...

Tenker masse på deg skjønner du,
go'klem fra meg og kosene mine