onsdag 11. mars 2009

Maling & Asgeir-sveis!

Da har jeg nettopp gjort ferdig en takkerunde til alle de hyggelige menneskene som har lagt igjen koselige kommentarer på bloggen. Det var noen få jeg ikke fikk opp kommentarfeltet til, jeg skal prøve igjen senere. Så var det noen som ikke hadde egen blogg - tusen takk skal dere ha!

Vi driver for tiden og maler muren. Hele 3 strøk må visst til... Så nå mangler vi ett. Her er resultatet så langt - før - og nå.

Det ble mye "roligere" i stua og veggen skiller seg ikke så mye ut lengre. Gleder meg til det siste strøket er ferdig!

Med meg går det stadig fremover. Skal på kontroll hos kirurgen til fredag (den 13!!! *grøss*) for å sjekke sår og for å få den endelige beskjeden over hva cellegiften har kverket. Håret vokser dag for dag. Ikke akkurat den fargen jeg ville, Teddymannen kaller meg "sølvreven"... Som kjent så har man det ikke mer moro enn man gjør det til selv, så jeg farget håret Asgeir-rødt!
Se bort ifra hovne øyne, måtte jo klart få øyekatarr også. :-S Høyre armen hvor lymfene ble fjernet har jeg ikke like stor svingradius på som tidligere, men det blir bedre og bedre for hver dag som går.
Teddymannen og jeg koste oss på kjøkkenet i dag imens vaskemaskinen sentrifugerte i etasjen over. Så hørte vi et smell og så hørtes noe som lignet på salver fra et maskingevær... Ruslet opp på badet og kikket, joda, betongelementet inni maskinen hadde løsnet, ramlet ned på trommelen som hadde hakket opp store mengder av den og sendt en sky av betongstøv over hele badet... Vi åpnet opp baksekselet og alt var fyllt av betongstøv og betongen hadde havnet på motoren... Bye bye vaskemaskin!!

Alt skal liksom gå på tverke for tiden... Vi oppdaget forrige uke at vasken på do lekker. Hurra. Så fikk jeg beskjed om at den telefonen jeg ville ha, Samsungen som jeg har skrevet om tidligere på bloggen, hadde uklar leveringsdato. Den har ikke kommet enda... Så jeg bestillte da et annet rosa vidunder, en LG KU990. Noen timer etter bestillingen tikket det inn en beskjed om at det var uklar leveringsdato på denne også. Jaha. Vi prøver igjen! Nå har jeg lagt inn en bestilling på den samme telefonen men i sort, den skal etter planen ankomme NetCom i morgen, skal ringe dem da. Så får vi se! Det blir min første tasteløse telefon. Ja, jeg er en tanke teknofreak! Søt eller hva?? :-)

Så ett spørsmål til borgere av Blogglandia. Hva er dette?? Jeg arvet denne tingen av mine besteforeldre, og er usikker på om det er en vase, en blekkholder eller...?


Så på tampen må jeg vise fram telysfisken jeg fikk igår! Er den ikke fin?

Oi! Dette ble langt!! Da takker jeg for oppmerksomheten og ønsker alle hyggelige mennesker der ute en flott ukeslutt! Ta vare på hverandre!!

5 kommentarer:

Strikkelines sa...

heia du.ka fin du va på håret:) muren ble jo helt ny jo....e det ikke typisk at alt skjer på en gang?...jaja..ha en fin fin dag

Anonym sa...

Hei Ingunn,og takk for fin kommentar inne hos meg!!!Må si jeg er glad hver gang jeg ser du har skrevet i din blog,er inne og ser etter mange ganger om dagen.Mens jeg husker det,så må jeg fortelle en ting JEG syns var morsomt og merkelig.... Lånte laptop`n til mamma en dag her,så gikk jeg under favoritter.Og hvem fant jeg der???Jo DEG,hun har fulgt din blog siden du startet.Syns nå det var litt snodig da.Har jo "kjent" deg i over 2 år nå,og plutselig dukket du opp hos henne.Jeg fortalte henne om deg,og hun tar av seg hatten for deg virkelig.Ikke mange som har ett slikt stå-på humør,etter ALT du har vært igjennom.
Angående Thailand,så både gleder jeg og gruer meg.Gleder meg til å slappe av og "bli kjent" med faren min... Gruer meg virkelig til tannlegen og til å reise fra Alexander,har ikke gjort det siden møkka for 2 år siden(du vet hva jeg mener).Men denne turen er av helsemessige årsaker da,og han er jo inneforstått med det også.Han gleder seg til mamma kommer hjem med pakker han hehehe.Og yessss skal bli masse bilder,og blogging hver eneste dag.Når jeg kommer hjem derfra,skulle vi ha treffest Ingunn.Om du føler du orker og har lyst,så bare si fra.Så kul telefon du har bestilt da!!!Min farge er oxo rosa,noe jeg tror du har forstått hehehe.Men håper du får denne litt kjapt nå da.Ha en fortsatt fin dag snuppa,stpr klem fra meg:)))

Ann Kristin sa...

Synes sveisen ble kjempetøff jeg, Ingunn :) Håper alt går bra med deg videre og ønsker deg alt vel!

Klem fra Annki på ccsnakk

sologbolig sa...

Muren blei jo heilt ugjennkjennelig og mye finare. Irriterende med maskiner som går i sund. Du var jo tøff på håret. Lykke til i dag da ! Klem.

Kosene mine sa...

Huff, vi får dele vår frustrasjon vi da....liker ikke at ting går i stykker :(

Hvordan gikk det hos legen i dag? Fredag den 13. er min lykkedag, sendte over litt lykke til deg i dag :D

Veggen ble veldig fin, synes det var litt trist da du forhåndsproklamerte at den fine skiferen skulle males, men det ble kjempebra som hvit altså...så det så! :D

Ha en flott helg kjære deg,
klem fra meg