tirsdag 15. desember 2009

Nordlandsbunad og cellegift


Min staselige mann har bestemt seg for å selge nordlandsbunaden sin. I stedet har han gått til innkjøp av en tøff softshelljakke hehehe. :-) Annonsen kan nytes i sin helhet på finn.no under kode nr 20254786. Masse flotte bilder her altså!

Her går dagene med til juleforberedelser og kos. I morgen setter vi snuta mot Ullevål igjen for kur nummer 2. Den første kuren har *bank i bordet* gått kjempefint, over all forventning. Har *bank i bordet igjen* masse energi for tiden og vi er inne i en aktiv periode igjen. Akkurat sånn som vi vil ha det.

Snart kommer det et par spennende oppslag i Fredrikstad Blad, jeg skal oppdatere her så fort det har gått i trykken. Moro å ha noen gode prosjekter å jobbe med og gode venner til å jobbe sammen med. :-) Jeg er heldig!

Vil huske på å takke litt også jeg denne gang; stor takk og varme klemmer går til Klara & Strømmis for et koselig besøk, Samantha fordi du er Samantha, Nina for et hjertevarmt julekort som jeg satte veldig pris på, Fredrikstad Blad som tok saken vår, Cathrinesøs for en hyggelig telefon og Kjell fordi han ikke hadde solgt all veden sin. :-)

Ønsker dere lesere en fortsatt flott adventstid og sender digre boinker til alle som trenger det!

2 kommentarer:

LillaL sa...

GOD JUL til deg og mannen! :) Håper dere får en fin jul og at cellegiftkuren går fint. Gode tanker sendes herfra:)

Strømmis sa...

Boinker og ønsker lykke til med "Mission possible" på Ullevål i morgen. Jeg er viss på at denne runden blir like bra som forrige.

Husk på å spise godt mens dere er der inne, så dere har litt å gå på til veien hjem.

Hilse til kjekkasen i bunaden :-)