tirsdag 22. desember 2009

Verdens snilleste mann...


...det er min mann det! No doubt! I dag kom han med Wii Sports Resort til meg. Et interaktivt spill som jeg har ønsket meg, og allerede etter et par timers bueskyting, padling og bordtennis har jeg blitt totalt gelè i armene. Innendørssport tar på! :-)


Historien stopper ikke der... I går takket PC'n min for seg. Det var ikke ladekabelen som vi trodde (så klart, ingenting skal være lett å fikse), nå må den sendes inn på rep og abstinensene mine meldte seg fort. Gubbe skulle ut på oppdrag i dag og kjøpe noe mat, ringte hjem og påsto det var mye trafikk. Langt om lenge kom han hjem med en Acer Aspire One til meg!! Ærre muuuli da?? Trenger vel ikke nevne at gleden sto i taket? Den er liten og nett og oooii så anvendelig. masse fiffige løsninger her, anbefales på det varmeste! Takk snille Teddymannen min.

I morgen bærer det mot Oslo igjen og cellegiftkur nummer 3. Så langt har det gått over all forventning, jeg er bekymringsverdig frisk og har masse energi. Den energien kommer godt med nå som det skal bakes og huset skal pyntes til jul. Gulvene er vasket, Teddymannen har pyntet og sammen skal vi pynte juletreet. Veden spraker i ovnen og vi koser oss veldig! Det er et hvitt dekke på bakken, frost i trærne og stjerneklare netter. Vi kan knapt ønske oss mer.... Det eneste på tapeten må være at Ullevål får dreis på sakene i 2010 *bank i bordet* noe vi har forhåpninger om.
Ønsker alle hyggelige blogglesere en lun, varm, fredelig jul!

3 kommentarer:

Strømmis sa...

Bekymringsverdig frisk, smeller fra rett kjeft ja.... Typisk deg. Hva med å NYTE at man er frisk, tenkt på det? Ikke.... Ok TENK PÅ DET NÅ ;-) For det er levelig det privatlivet du har altså.... så du vet det :-)

Randi og Perrex sa...

God jul til deg og Teddy og hundene. Jeg er imponert over deg. Også en ny Acer i førjulspresang! Da blir det vel bare graut på julaften da? Håper at hundene har litt å gå på i fôrboksene sine!
Jeg misunner deg ditt pågangsmot, du er en utrolig oppmuntring for andre i lignende situasjoner. Selv om man kan bli litt flau over egen sutring. Det er veldig fint å følge bloggen din!
Gjentar: GOD JUL!

LillaL sa...

Så heldig du er som har fått det du ønsket deg:D Og ny pc da gitt! Jeg har faktisk samme og er kjempefornøyd, den er så liten og nett:)

Riktig god jul til deg og dine! Kjempeflott at du har mye energi nå, håper det bare det fortsetter oppover i det nye året:)