mandag 2. august 2010

Spisestuemassakren


Nei, det har ikke klikka for mannen... Vi fant ut at vårt store, hvite Annika spisestuebord var for stort til stua, det tok for mye oppmerksomhet. Så Teddy henta ned det gamle furuhælvettespisebordet som også egentlig var litt for langt. Stikksag ble innkjøpt og gubben kastet seg over det. Stakkars mannen har jo nakkeprolaps og betalte for jobben med 3 dager på sofaen...

Planen er å beskjære bordet på begge sider (som han har gjort), file/pusse til sageflatene, beise beina mørke og hvitvaske bordplaten. Vi tar det etappevis siden vi ikke besitter hav av energi.
Blir nok fint til slutt!


Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær er det noe som heter. Det stemmer her i huset! Vi klarer å gjøre hver dag til en kosedag uansett vær. Regner det ute? Vel, da koser vi oss inne med levende lys og god te, kaffe eller rødvin. Det høres sikkert ut som en klisjè, men det er faktisk sånn vi har det. Det er en positiv ting ved å ha kreft - det er nok ikke mange positive ting med den diagnosen nei - det er å lære å nyte hver eneste dag og å gjøre max ut av den. Det synes jeg vi klarer fint. :-)


På en tur til Moens Blomster i dag fant jeg denne flotte flaska, det er grønn appelsinte med honning, jasmin og ginseng. Skal visskt gi energi og jeg skal jammen prøve!


Dette flotte ildfaste fatet fikk bli med hjem fra dagens shopping. Synes det var så søtt og siden vi så og si bare lager hjemmelaget mat fra bunnen av hjemme nå kommer nok fatet godt med.


En annen ting som lages fra bunnen her er muffins, har blitt helt hekta og bestillt en masse flotte papirmuffinsformer. Kjekt med et et muffinsbrett i teflon, skal testes ut snarest! Det er alltid greit å ha noen muffins på lur i fryseren når venner kommer innom.


Er han ikke søt???


Måtte jo dra med en liten båt hjem også så ikke måka skulle føle seg ensom.
Fredag er det svar på MR & CT for å se hvordan de nye cellegifttablettene har virket. Noianivået er under taket og vi krysser alt som krysses kan for at tablettene har gjort susen. Ingenting kunne vært bedre enn det, jeg har så og si ingen bivirkninger av dem og det er deilig å slippe å se sykehuset så ofte.
Pass på dere selv og nyt sommeren så lenge den varer!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Krysser alt i lag med deg og ønske det beste .Sommerklem fra nord.Hilsen Irene.

Ingunn LGF sa...

Tusen takk Irene! Klem er avsendt! :-)