tirsdag 22. februar 2011

Shit happens


Vel vel, shit happens. Var på storkontroll og så klart hadde mine kjære Xelodatabletter sluttet å virke. et var visst ikke greit for høyere makter at jeg satt i go'stolen og knaska piller. Tilbake på ny intravenøs gift. Den skal settes èn gang i uka i 3 uker og så èn uke fri. Det negative er at jeg må vise fjeset mitt oftere på sykehuset og STIKKINGA i lanken. Pleieren spurte da hun satt den første dosa om jeg hadde VAP. Da ble jeg sur. VAP'en jeg hadde førte til sepsis og 16 døgn på sykehus, så nei det har jeg ikke!! Det positive er at jeg fikk lov til å få gifta i Fredrikstad i stedet for på UUS. Jaja. Etter å ha synes synd på meg sjøl noen dager (les: uke) dukket jeg opp på SØF for første dose. Ikke nevneverdige bivirkninger, er kanskje litt mer trøtt om kvelden og sover bedre. Ikke at jeg skal klage på det. Da jeg begynte å komme meg litt ovenpå ringte de fra UUS og sa at blodproppen hadde hjemlengsel og var kommet tilbake til meg. Hurra. Sprøyter i 6 måneder igjen. Smilet satt langt inne da gett.

EEEELLLLLEERS.... Driver to (3) ufaglærte med 10 tommeltotter og prøver å montere og sette opp dusjkabinett og ny servant. Det skrider sakte frem, men Teddymannen er da kjempeflink. Snille sønn stiller opp så jeg har håp om å få skurt flesket i et kabinett før julevasken skal tas. 

For å holde sytingen vedlike så er jeg møkka lei vinteren og det mest besøkte nettstedet på min PC er www.pent.no. Apropos PC så fikk Teddymannen virus på sin og måtte levere den på rep. I abstinens dro han fram min gamle PC fra skapet som har vært død i et år bare for å se om det kunne være håp. Joda, en startet opp som bare rakker'n viste seg at det var brudd i strømforsyningen som lett lot seg fikse. Er det rart jeg venter på våren så jeg får gravd meg ned??? 
Tusen takk til dere som er innom og leser og dere som er innom og legger igjen en liten hilsen. Jeg setter veldig pris på det. Beklager sytingen, men jeg måtte få skrevet av meg noe gørr. Torsdag er det ny omgang poison. Fikk flyttet det fra fredag til torsdag sien fredagene er hellige for meg. Nei, jeg er ikke muslim, men fredag er helg. Vær snill å kryss noen fingre for meg så at denne gifta virker som jernet, i mellomtiden sitter jeg trassig her og venter på glimt av vår.


1 kommentar:

w sa...

Hei

Jeg fant bloggen din akkurat:)

Jeg får så vondt av deg, når jeg leser hva du må igjennom. Vet litt hva dette er. Ikke meg selv, men min mor.

Skal virkelig krysse fingrene for deg.


Ha en fin dag:)


Stor klem W