fredag 27. februar 2009

Takk og litt om operasjonen


Tuuusen hjertelig takk for alle hilsener på bloggen min i forbindelse med innlegget under. Jeg blir rørt av all støtte fra kjente og ukjente jeg.... Kan ikke få sagt hvor glad jeg er for hver hilsen i sær. Jeg skal ta runden innom dere alle utover kvelden og få takket dere... Er litt småslapp her, så alt må gjøres i små runder. Ingen er nevnt og ingen er glemt!Onsdag som var (25.2.09) ble jeg operert på Ullevål. Høyre bryst og lymfer under armen ble fjernet. Håper og krysser fingrene for at nå er dritten borte. Operasjonen tok 2 1/2 time, var ukomplisert og jeg var kjapt på beina. Ingen smerter å snakke om. 3 timer etter at operasjonen var over ble vi overflyttet til sykehushotellet. Vi fikk et flott rom i 8. etasje med flott utsikt.

Jeg kan ikke få fullrost og takket teamet rundt meg nok... Alle fra rengjøringsmedarbeidere til kirurg smilte, kom med koselige kommentarer og de visste ikke hva godt de kunne gjøre for oss. Jeg vil spesielt trekke frem kirurg Ingvild Moberg og takke henne for varme smil og en flott utført operasjon. Takk for at du tok så godt vare på meg!
På overvåkningen etter operasjonen ble jeg passet på og dullet med etter alle kunstens regler av sykepleier Sisko. Tuuusen takk for at du tok så godt vare på meg og for alle vennlige ord.
Sykepleier Dagny på hotellet som stakk innom titt og ofte for å sjekke at alt var i orden. Tusen takk for omsorgsfull pleie og oppfølgning!

I resepsjonen var det peis... :-) Jeg er litt småslapp fordi jeg ikke sover så godt om natta siden drenet hindrer meg i å ligge på sidene. Drenet skal bort så fort væskemengden er under 50 ml i døgnet eller senest mandag. Gleder meg til det.


Da jeg kom hjem i går fant jeg velkomstpakken min fra Teklubben. Så masse deilig te da! Har sittet og pimpet te siden i går. Kan anbefales på det varmeste!
Nå må jeg ta en liten hvilepause her. Teddymannen min lager pizza, det skal bli godt.
Men før jeg gir meg helt - på torsdag fikk vi 2 gode nyheter!! Våre gode venninner Guro og Tonje er begge gravide!! Vi sender våre varmeste gratulasjoner til Tonje & Ken, Guro, Tormod og Ronja. Jippi!!

11 kommentarer:

Strikkelines sa...

Heisann.....åh, ka bra at det e overstått.....ventatida e vel den verste.....uansett...ta godt vare på dæ sjøl, å håpa du får en fin fin og god helg....klem fra nord

LillaL sa...

Så flott å høre at operasjonen gikk bra:) Ønsker deg riktig god bedring og krysser fingrene for at det vonde forlater kroppen din for godt.

God helg:)

prinsesselinn sa...

så kjekt å høre at det gikk fint og at du er på bedringens vei.
Ha en flott helg.

Henriette sa...

Godt å høyra at alt gjekk bra. Håpar fortsetjinga går like bra;)

Mange god betring klemmar til deg!!

Klem:0)

Guro sa...

Det skulle da bare mangle at vi sender deg hilsner Ingunn:D

du har støttet oss hele veien og jammen hadde vi ikke gode nyheter begge to på torsdagen:D

Slapp av og hent deg inn og så må vi finne på noe en dag!!!!

Lisemoren sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lisemoren sa...

Så godt å høre at alt har gått så fint, og at du har det bra. Håper ukene fremover blir gode også : )

Lyst på livet sa...

Så fint å høre at alt er bra så langt. Krysser fingre og tær for at det fortsetter sånn!

Klem

Olivia sa...

Du er en utrolig modig, flott og tøff dame! Jeg legger meg flat av beundring. Kikker innom Nettby av og til, men det er et deprimerende sted, så jeg har definert meg selv som "sjelden gjest". Stort sett bare du som er verdt å slå av en prat med der!
Nå håper jeg at det går veldig bra med deg, og har stor lyst å prate med deg, men helst ikke på Nettby!
Mange klemmer fra Siv

Tre Kusiner sa...

Lykke til! Blir rørt av at du deler historien med oss andre som er innom. Masse masse lykke til, kjem innom igjen. G

Adale sa...

Hei
Det var såå godt å høre fra deg.Har tenkt på deg, og jeg ble så innmari glad da det lå kommentar fra deg inne hos meg. Mamma har akkurat vært gjennom en slik "reise" som du. Jeg var med til ullevål og var også imponert over oppfølgingen.(vi i nord er vant til forskjelli)Glad for at du følte deg godt ivaretatt.Det er jo så viktig!
Måtte du få nye krefter og bedre og bedre dager.Sender gode og varme klemmer og håper at dine kjære pjusker godt med deg og at du nå får en hærli hærli vår!
klem
adale