onsdag 20. januar 2010

Ikke på tilbud nei!

(bilde lånt fra matfokus.no)

Etter ukas cellegift på Ullevål dro Teddymannen og jeg på dagens middagsjakt. Spar på Klavestadhaugen ved Sarpsborg hadde grillet kylling på tilbud og det tenkte vi var enkelt etter en slitsom dag. Vi er så heldige å ha egen hundevakt hjemme når vi er i Oslo og skulle derfor kjøpe inn 2 kyllinger til middag. Vi kom til ferskvaredisken, ba vi om 2 kyllinger og om ekspeditrisen kunne dele de i 2. Nei det kunne hun ikke, for de deler ikke kylling som er på tilbud!!! Ærlig talt - ikke koster det butikken ei krone og heller ikke var det andre som sto og ventet. Vi kunne jo ikke annet enn å le, dette må være noe av det småligste vi har hørt. Lurer på om vi kan bruke butikkens brødskjærer om vi kjøper brød på tilbud?? Dette er bare latterlig Spar!!!8 kommentarer:

LillaL sa...

Hahaha, dette hørtes litt spesielt ut! Får håpe den ansatte var ny og uopplært eller noe, hvis ikke synes jeg dette var dårlig ja. Får håpe at kyllingene var gode i det minste:)

aud sa...

Hahahaha....Ingunn,akkurat det svaret fikk jeg på ICA MAXI i sommer også.Det var kun meg som sto i "kø" ved disken.
Jeg sa til han som sto i disken at dette var en elendig service.

skravlebøtta sa...

haha,er det mulig..dette hadde jeg faktisk tatt til en avis eller noe..såååå raua service er det ikke mulig åfå!!aldri hørt om det før jeg.tror jeg hadde lagd ett skikkelig spetakkel altså..hihi,noe av det teiteste jeg har hørt;)

Anonym sa...

Har vært om slike tilfeller på Tv før, helt utrolig idiotisk!
Verden går ikke akkurat fremover bestandig......
Ta det til lokalavisen din, så de må gjøre om på en slik idiotisk ordning, slik at de ikke mister kunder.
Dreier seg om service....
LA8PV

Anonym sa...

Ååh! Så synd-skulle vise ei lita hestegærn jente stykket om "Eventyrhesten", som jeg leste på bloggen til ei som het "Jenny" som du hadde link til som flink fotograf. Men så var bloggen hennes lagt ned. Så synd det var, flink jente til både skrive og fotografere da!
Kreativ du også!
Lykke til med kampen! Den vinner du!!
Klem fra Hestejenta.

Steinar sa...

Er det mulig lissom...å ikke få kyllingen delt. Hadde sendt kjedeledelsen en mail og spurt om dette var slik de praktiserte kundebehandling....

Anonym sa...

Jeg skulle kjøpe kylling på Mega, som var på tilbud, og spurte om de kunne dele den, og fikk til svar at da var den ikke på tilbud lenger.
Galemathias.

Anonym sa...

må ikke handle på spar. DYYYRT!!!


tøffel seb