mandag 11. januar 2010

Mira Craig og 2 brød

Hva har Mira Craig og 2 brød til felles? Ingenting. Derimot om du fjerner det ene brødet så er begge like i intelligens. Hva skyldes (P)Ingunns sinne mot dama? Jo denne uttalelsen: "-Det sies jo at for eksempek kreft i veldig mange tilfeller forårsakes av skyldfølelse." Mira - hold deg til det du kan; musikken. Der er du et friskt pust og er sikkert flink til det du driver med og du kan nok ditt yrke godt. Dette derimot vet du ingenting om!! Du kan ikke gå ut i media med en sånn uttalelse!!! Du kan da virkelig ikke mene at flertallet av oss som "vanker" på Radiumhospitalet, Ullevål og andre kreftavdelinger nettopp er der vi er pga skyldfølelse??? Hva pokker har vi gjort for noe galt da som vi er så skyldige i?? Er det forsket på hvilke ting vi føler oss skyldige i??
Jeg er sint på Mira på egne vegne og veldig skuffet over henne på mange andres vegne som jeg vet er lei seg over denne uttalelsen. Vi med kreft har nok å slite med fra før om ikke mediamennesker som Mira skal gå ut og nærmest gi oss skylden for egen sykdom. Hadde vi ikke hatt så stor skyldfølelse så hadde vi jo kanskje vært friske?? Eller hva Mira? Nå regner jeg ikke med at Mira leser min lille blogg, men det hjelper å få sagt det. Jeg er vel ikke Miras aller største fan fra før, men heretter når jeg hører musikken hennes vil jeg alltid tenke på dette og slå av radioen. DET var trussel det tenker jeg!!!

For øvrig invidde jeg Kenwooden natt og bakte 2 nydelige rugbrød. Som forøvrig sammen har høyere intelligens enn Mira Craig.


5 kommentarer:

9cko sa...

Om skyldfølelse var årsaken til kreft hadde nok hvert eneste menneske på planeten hatt kreft, hvem er det som ikke har litt skyldfølelse for noe som helst? Merker jeg blir kvalm av sånne uttalelser, onkelen min ble diagnostisert med kreft i går og INGEN skal komme å påstå det er hans feil at han ble syk!

cc-9cko

Guro sa...

Jg ler så jeg griner og kommer aldri til å se på Mira Craig igjen uten å tenke på rugbrødene dine, ingunn!!! FANTASTISK!!!

Randi og Perrex sa...

Det er jo noe som heter "dum som et brød", men her overgår rugbrødene Mira C. i intelligens. Og ikke vær flau over eggkokeren, jeg fikk en slik for ett år siden, den er i bruk flere ganger i uken, alltid med perfekt resultat. Aldri mer ufrivillige "forlorne egg" oppi en gryte, og så plystrer den så fint når den har gjort jobben!

Kjerstin sa...

Helt utrolig hva noen kan få seg til å si. Jeg har også litt problemer med å se alt dette som finnes mellom himmel og jord som visse personer tjener millioner av kroner på, bare fordi de er av en viss familie her i landet.
Flotte brød forresten:-) Jeg får bare harde klumper, så jeg har gitt opp brødbakinga.

LillaL sa...

Jeg synes vanligvis at Mira virker som en sprudlende og oppegående person (selv om jeg synes hun synger som ei kråke...), men må si jeg ble veldig skuffet når hun fikk seg til å si noe sånt. Dum som et brød er det riktige i denne situasjonen ja, huff!