fredag 1. januar 2010

En lun jul og nyttårsferie


Vi har gjort det vi gjør best - kost oss - i jule og nyttårsferien. I samråd med Ullevål bevilget jeg meg cellegiftfri lille nyttårsaften og det var herlig å slippe å reise inn. I jula har svigerfar vært her og i nyttårshelga har vi hatt besøk av Michael og Jenny, og Adrian fikk besøk av noen kompiser. Vi fikk en diger kalkun av min ex som Adrian gomler i seg restene av. Bailey tigger så pent han kan og så klart fikk han smake.


Deno, den varmesøkende missilen hiver seg under peisen så fort vi fyrer opp. han er ingen frysepinn, men han elsker peisvarme. Da ligger han på gulvet og leker hund.


Teddy fikk for en stund tilbake frastjålet nesten hele DVD samlinga si. Gi bort og ta igjen lærte de fleste av oss i barnehagen at ikke er riktig. Nå har han fått kjøpt opp og fått hele samlinga og vel så det igjen. Glade mannen fikk Hamiltonbox til jul og nå må vi til IKEA for å kjøpe enda en DVDhylle. Mannen elsker jo film og vi trodde aldri at vi skulle fylle opp de hyllene vi kjøpte i fjor så fort. Det værste er vel at CD / spill hylla også må utvides. Luksusproblemer med andre ord! :-) IKEA-turer er farlige, vi skal bare ha en ting eller to, men kommer hjem med pose på pose. Spesiellt forsyner vi oss grovt i stearinlysavdelingen.


En stykk slakk tenåring på julaften. Det tar på å pakke ut gaver og å forspise seg på ribbe.


Svigerfar inspiserer en CD han fikk...


... og hu mor koser litt med Denogutten sin. Det er kaldt for nakne gutter for tiden, men heldigvis har de flotte funksjonelle klær designet for løping. I helgen skal vi på skogs og strandturer med gutta så de får trimmet bort litt julespekk. Jeg vil med dette få ønske alle leserne av bloggen et riktig godt nytt år!!

Ingen kommentarer: