fredag 14. november 2008

Hjelp oss!!!


Da vi flyttet inn i leiligheten var denne muren malt i sjokkrosa og knallblå på annenhver stein... 8-O smak og behag sier jeg... Vi klarte å slipe vekk det blå og rosa sånn noenlunde, men fremdeles er det små rester i diverse sprekker. Vi har prøvd ALT for å få det vekk og nå gidder vi ikke mer. Dessuten synes vi de hvite/rosa/blå/grå fugene i muren er mindre pene... Så nå har vi bestemt oss for å gjøre noe - men hva?
Nede i høyre hjørne er det en sort Jøtul peisovn. Fargen på veggene i stua er cappuchino (eller var det kaffe latte?? Liten forskjell i så fall.) Lister er eggehvite, møblene hvite bortsett fra en svart skinnsofa. Skiferstenene er ikke perfekt lagt, noen står lengre ut enn andre. Hva gjør vi? Oljer? Maler fugene i mellom i en annen farge? Maler hele muren?? I så fall i hvilken farge? Vi har mye pynt på veggene og ønsker ikke at muren stjeler for mye oppmerksomhet. Mest lyst har vi til male hele muren, men det er liksom litt "å pisse på The Alamo" å male en skifermur... Forslag mottas derfor med takk!!

7 kommentarer:

Gunhild, NO sa...

Takk for hilsen hos meg! Har lest hele bloggen din. Jammen tøffe ting du gjennomgår. Håper endelig det går bra...
Når det gjelder muren så ville jeg ha kontaktet en murer for å gjøre åpningen firkantet. Men det er fordi jeg ikke er så glad i buer. Men liker du fasongen, kan du jo male for å få et roligere uttrykk. Men skiferen er jo også fin... Dere finner nok ut av det.

lilla-lykke sa...

Hei, jeg har desverre ikke peiling på hva du kan gjøre. Har sett på programmer som Tid for hjem, at de ofte sprakler over, og så maler. Om det går an å male den, er det kanskje fint med en farge som går "i ett" med veggen, om du ikke vil at den skal gjøre for mye av seg kanskje? :)
Dere finner nok utav det!

Cape Cod Memories sa...

Thank you for visiting my blog today! You live in a very beautiful country! Your blog is lovely!

sologbolig sa...

Ja, ein sonn mur er ein kinkig sak og som du sier: male på skifer, det er vel kanskje ikkje "lurt". Men kanskje ein utveg alikevel, eg veit ikkje. Eg har ein rød teglsteinsmur i stua som eg er drittlei !!
Håper at det går bra med deg, eg ser at du har det tøft. Ha ein god dag!

Maya sa...

Heisann hoppsann Ingunn!
Så koselig att du var innom bloggen min :)
Men hallo du,tenk å ikke legge igjen en kommentar da,damen!
*snurt*
Håper det går bra med deg?!
Skal krysse fingre og poter her i huset!
Klem fra Maya,gutta hilser også :)

Living White sa...

NÆÆÆÆ rosa og blå? Det er da man kan lure på hvorfor vi mennesker er SÅ forskjellige...Gå innom en forrettning med peil å forklar, kanskje dem har noen gode ideer? ELLER send inn bildet til ett interiørblad å spør om hjelp...

Ingunn LGF sa...

Så snille dere er! Tusen takk for koselige kommentarer!