søndag 23. november 2008

Når vi har.....Når vi har kjøpt skjenk, malt muren, betalt noen regninger, fått jula overstått, kjøpt hjemmekino, flatskjerm, en favn ved osv osv osv så skal DETTE kameraet i hus. Det er en Canon EOS 1000D, litt om vidunderet hentet fra Elkjøp sine sider: " Med 10,1 megapikslers CMOS-sensor og teknologier hentet fra Canons profesjonelle modeller, tilbyr EOS 1000D avansert EOS-fotografering. Med 18-55mm objektiv!
Med en 10,1 megapikslers CMOS-sensor har du nok detaljer til flotte fotoutskrifter i A4-format og mulighet for bildebeskjæring. Canons CMOS-sensorteknologi sørger for klare, skarpe bilder, selv ved fotografering i lite lys. Ta spennende actionbilder med EOS 1000D i serieopptak med opptil 3 store JPEG-bilder i sekundet. EOS 1000D er kompatibelt med samtlige Canon EF- og EF-S-objektiver, Speedlite EX-blitser og EOS-tilbehør." (Foto: Elkjøp)

12 kommentarer:

Torunn sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Torunn sa...

SÅ kjekt!! Tenkjer du gler deg mykje til det! Det er SÅ kjekt med speglreflekskamera! Filmen du har lagt inn filmskildring til i innlegget under trur eg er kjempebra! Trur nok den må gå inn under ein av dei filmane eg bør og ønskjer å sjå. Ønskjer deg ein flott søndag!

Lisemoren sa...

Du får nok mye glede av det kameraet når det kommer i hus. Jeg fikk meg speilreflekscamera i fjor, og elsker det. Nå skal jeg bli litt bedre på å ta bilder også og da må man øve masse, litt uheldig, for min tålmodighet er kort. Men det er jo veldig motiverende når man kan blogge samtidig.

Jeg leser her på siden din at du har kreft, og syns det var veldig leit for deg. Ønsker deg virkelig lykke til med behandlingen, og de nye testene du skal ta. Selv har jeg aldri slitt med alvorlig sykdom, men gutte min fikk feilaktig diagnosen ondartet svulst da han bare var en uke gammel baby. Heldigvis ble det raskt oppdaget at diagnosen var feil, men vi hadde noen grusomme angstfylte månder før det ble avklart. Så jeg vet litt om den uroen man føler og kjenner på når kreften rammer nær familie. Jeg føler virkelig med deg og familien din, og syns det er flott at du klarer å koble ut med bloggingen. Sånn tror jeg den fungerer for mange her inne, også de som er så heldige å få være friske. Jeg sender deg gode ønsker, varme tanker og en god klem : )

Lisemoren sa...

Jeg glemte helt at du hadde spurt om tips til å få eføyer til. De må ha jevn fuktighet, en dusj annenhver dag, aldri tørke ut, aldri stå med bena i vann, og en oasisbit i bunnen av potta kan være supert. : )

Daisys home sa...

Så koselig en blogg du har! ser at du har canon speilreflekskamera på ønskelista.Ja ,jeg fikk den som er hakke over i bursdagsgave nå i nov.Og det krever nok en del og få satt seg inn i bruken av dette.Så etter som jeg har vært en del sykelig,så har det ikke blitt så masse tid å få prøvd det ut.Men det blir vel!Ønsker deg en kjempefin søndag videre.

rod i hob sa...

Takk for titten.
Koselig blogg du hadde :-)
Eg har ikkje fått sett heile bloggen endå, men har lagt det til på blogglista mi, så plutselig komme eg tilbake!

carinasverden sa...

Hei!

Koselig å se på bloggen din,den er helt ny for meg.

Ha en fin uke!!

Lyst på livet sa...

Gleder meg til å se bilder tatt med det nye kamera! Det er jo så deilig å ha noe nytt i vente g noe å se frem til :-)

Klem

www.hjertelig.blogg.no sa...

Hei og takk for koselig tanke fra deg:) Nå er jeg operert og beveger meg i riktig retning - så får jeg prøve å være tålmodig...

Hvordan var resultatet ditt på onsdag? Håper du er frisk!

Har selv fotoaperatet du ønsker deg og er er kjempe fornøyd og du fortjener det:)

Klem Frk. Hjertelig

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Hei :o)

Det ligger noen ord til deg inne på bloggen min, engelen med boksehanskene kan du "ta med deg" hvis du vil fordi den er til deg...

Varm klem

Line sa...

Åååh, me like:0)
Ønsker meg og eit sånt, men det vert nok berre med draumen ei stund til...
Nydeleg blogg du har, og tøft av deg å klare å dele sjukdom og sjukdomstankar med oss her inne!!
Har lest mest alle innlegga dine, og både ledd og grått!!
Fann fram til deg via Vibeke-Duften av erteblomster sitt siste innlegg:0)
Legg deg til på blogglista mi og håpar det er greit, for eg kje til å komme ofte innom att:0)
Kryssar fingrar for positivt resultat av siste prøver...
Klem

A home far away sa...

Hej! Vilken fin blogg du har! Den kameran är otroligt flott!
Ska läsa lite mer nu...:-

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore