søndag 22. februar 2009

Busker & kratt

I dag har jeg sikkert gjort meg til latter for nabolaget (igjen). Jeg har frisert hekken iført New York City Police Departement pysjamas.... Synes jeg hadde for dårlig utsikt utover mine gale men dog så underholdende naboer (kaste stein i glasshus? jeg??) Nå har vi vårt privatliv på baksiden av hekken samtidig som vi kan vagle oss opp på barkrakkene i kjøkkenvinduet og følge med på naboenes eskapader. :-) ... Resultatet ble ikke så værst, nesten rett jo og jeg har ingen hekketrimmer, kun en liten avbiter.Så har jeg fått dilla på grønne hager... Vintergrønne... Drømmer om hager som dette:

Sett så flotte farger??

Noe trolsk over dette synes jeg...
Tenk å kunne speide utover en sånn hage da!!


Staudebedet sitt det tenker jeg! Bildene er knabbet fra The British Conifer Society.

Disse hagemøblene ramlet jeg over på nettet. Så kule synes da jeg! Praktisk stablefunksjon også. Lurer på om de føres av Plantasjen? :-)

3 kommentarer:

Olivia sa...

Hei Ingunn! Kjempefin blogg, og du er en modig og flott jente! Og Chinese crested hunder! Så stilig! Noen i kullet av nakenhunder (en eller to) blir alltid født MED pels sies det, for at de andre skal ha noe å varme seg på, kjenner en som har en slik! Jeg har Schäferhunden Brutus jeg, og han signerer den fine bloggen din med et svært poteavtrykk!Brutus og jeg gleder oss til å følge med på bloggen, og til å prate med deg! Klem og sleik fra henholdsvis meg og Brutus!

Line sa...

Er ikkje så veldig god på å forklare, nei...
Men det ser ut som om du har fått det til:0)
Ha ein fin mandag, Ingunn!!
Klem

Anonym sa...

Hehehe i pyjamas ja,du fornekter deg ikke,kule chick;)Ser du fikk til å fjerne det oppholdet,bra!!Ha en flott uke:)))