tirsdag 10. februar 2009

Operasjon utsattSom jeg tidliger skrev så skulle jeg jo blitt operert i morgen. Men så har jeg jo en sinna bronkitt som ikke vil gi seg så lett, så etter samtale med min hyggelige kirurg ble operasjonen utsatt en uke eller to... Så i morgen bærer det avgårde til fastlegen for å evt få en annet penicillintype.

Så da sitter jeg her, vaglet opp på barstolene på kjøkkenet og surfer på nettet. Jeg skal være forsiktig med å være ute, så da begrenser aktivitetene seg litt. Jeg vil gjerne ha tips og råd om hvordan bygge opp energinivået som ligger og spreller i kjelleren etter cellegiftkuren. Kjærringråd mottas med takk! Om noen har tips om hvordan kverke bronkitt tar jeg gjerne i mot tips der også.

(Bildet lånt av Ullevål sykehus.)

6 kommentarer:

Daisys home sa...

Hei ! Så koselig og plutselig komme på besøk her inne hos deg.Her har jeg ikke vært tidligere.har scrollet og lest litt i bloggen din og kan virkelig se at du har ditt og stri med.Så vil ønske deg en riktig God bedring og masse lykke til med operasjonen du skal igjennom.klem

LillaL sa...

God bedring! Håper du blir raskt bra og at operasjonen går fint:) Rekechips er snadder forresten, tror jeg må kjøpe det igjen snart (hadde glemt av det helt til jeg så det her hos deg:)).

Kosene mine sa...

Æsjameg da!! Men, men, er ikke noe å gjøre med det.. Kjerringråd ja...hmmm...
Hvit kamfer sydd inn i en bitteliten pose som du legger på bringen hjelper til med å åpne luftveiene, moren min gjorde det med oss da vi var små. Og jeg har gjort det med Gina. Du får kjøpt det på apoteket, bare bruke slike tynne tøykluter og stappet det inni og snurpe igjen for hånd.

Strikkelines sa...

Huff da...har vel egentlig igjen kjerringråd for dette...hm...men ønsker deg god bedring, slik at du kan bli operert.....du må no ikkje rammel ned a barkrakken der du sett å surfa...hihi...klem fra nord

Himmel&Hav sa...

Så hyggelig å se at du er tilbake på bloggen, selv om det ikke var så bra at du ikke fikk tatt operasjonen som planlagt. Har desverre ingen kjerringråd å komme med, den som knekker den "få mer energi nøtten" blir mangemillionær. Det eneste som fungerer for meg er hvile, hvile og atter hvile. Ønsker deg god bedring og en riktig god helg!

Himmel&Hav sa...

PS det ligger en utfordring til deg inne hos meg, ta den om du gidder:)