tirsdag 17. februar 2009

Papirmølle!!
I dag har jeg vært flink. Veldig flink. Sist torsdag kolliderte jeg på vei fra legen, skled på speiblank is rett inn i en bil i en sving. Skaden på bilen min begrenset seg til en ripe i støtfangeren, men skaden på hans bil ble en meter lang ripe i siden. Det så ikke så værst ut til å begynne med, men ved nærmere ettersyn viser det seg at skadene på hans bil kommer opp i en 7-8000,- uten mva. Grisedyrt i følge både motparten og meg, men jeg må jo gjøre opp for meg. Så i dag kom den hyggelige bileieren på besøk og vi skrev skademelding.

Når jeg først satt der med pennen i hånden for en gangs skyld tenkte jeg at det var likesågodt å fortsette. Så jeg la inn en masse regninger i nettbanken som ikke hadde forfallt engang!! De som kjenner meg vet at dette er en bragd og jeg regner med det blir noen begeistrede tilrop hos Kamille, Fortum og NetCom.


Apropos NetCom - det begynner å nærme seg tid for mobilbytte hos meg og jeg tenkte at jeg skulle gå nye veier i mitt mobilvalg denne gangen. Jeg har jo som regel kjørt safe med trygge mainstreamvalg fra Sony Ericsson. Denne gangen tenkte jeg å hive meg uti en Samsung, et merke jeg aldri har vært borte i i min 13-årige karriere som mobilbruker. Denne synes jeg ser snacksy ut, noen som har noen erfaringer? Det er en Samsung U900 Soul (ikke glem soul'en da!!) PINK så klart hehe...

Etter regningsknotingen var over og jeg var ferdig med inntastingen av 743 meterlange KIDnummer (kan ikke noen finne på noe lurere enn disse evighetslange nummerene??) så var det tid for litt NAV-plunder, fylle ut 10 stk reiseregninger til og fra Ullevål sykehus... Snille Teddymannen tok en runde i bilen og fant frem et lite lass med bompengelapper og parkeringskvitteringer og klarte å parre disse med de riktige oppmøtebevisene. Snille, flinke mannen min! Så var det å knote og fylle ut skjemaer og nå er det vel like før jeg får senebetennelse i armen. Alle papirer fyllt ut, og i morgen går turen til Posten. Det er jo grenser for hvor mye en skal klare på en dag! :-))

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Uff da, håper alt ordner segO=)

Tusen takk for hyggelig ord på bloggen minAlltid kjekt å oppdage nye bloggereO=)

Klemmer ~~

Tone sa...

Uff da, kjedelig med det sammenstøtet :-( Sånn ellers er det veldig deilig å få unnagjort endel regninger og "papirarbeid" innimellom. Da føler man seg så deilig lettet etterpå. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min :-)

Kosene mine sa...

Puh! Blir helt svett jeg, såå mye du har fått gjort da! *klappe høyt*
Fikk ikke lest noe hos deg i går jeg, fikk bare opp en feilmelding, men i dag var siden (eller pc'n min) heldigvis frisk igjen :O)

Grattis med nye klær også, så veldig behagelige ut...snille Teddy-mannen din <:o)