søndag 15. februar 2009

Energi, vask & en hyggelig utfordring!


Hurra! Endelig har energien min begynt å komme tilbake! Jeg er for første gang siden 6. oktober 08 - dagen da jeg fikk min første cellegift - på "overtid" etter cellekur. Måtte jo en tur innom fastlegen min, dr Aamelfot - den beste legen i Sarp, og få nye medisiner. Fikk nytt innhold til forstøverene mine og en real dose kortison til å kverke bronkitten med. Skal si det hjalp! I løpet av 24 timer etter nye medisiner følte jeg meg som et nytt menneske. Da jeg sto opp i dag hadde jeg en merkelig kribling i kroppen.... jeg kriblet etter å gjøre rent! 8-/ Er det tegn på noe alvorlig tro? Så etter tips fra "Ekstrem rengjøring" på TVN blandet jeg klorin og Zalo og ga meg i kast med trappa, Teddys skrivebord (!!!), kjøkkengulvet og gulvet i gangen. Det lukter rent her nå og så fort jeg har fått blogget litt skal jeg hive meg over bøtta igjen. Jeg har nesten grodd fast ved det nye kjøkkenbordet og fått min egen lille PC plass her... Koser meg! Skal heve kjøkkenlampa så fort jeg får ut fingeren. Har fått kjøpt inn Primula og fastelavensris og merker at våren er på vei!


Har også fått en spennende utfordring av Himmel og Hav sin koselige blogg. Takk!! Utfordringen er som følger:


Liste opp 5 ting jeg er avhengig av og videre utfordre 5 andre bloggere.
Jeg er avhengig av:1. Familien min og hundene. Sønn, mann & hundene!


2. Alle mine gode venner som alltid stiller opp med alt fra besøk til oppmuntrende ord!


3. PC, mobil og kamera... *rødme*


4. En real dose tzatziki i ny og ne.


5. Sola...


Sender utfordringen videre til:Min snille mann Teddy kom hjem med et romantisk kort og en kosepute til meg i går i anledning Valentines Day... Så glad i deg gutten min!


Ha en flott uke alle dere der ute i blogglandia!

3 kommentarer:

Kosene mine sa...

Hehe, det gikk så fint aå :op

Så deilig med litt energi da!! Det unner jeg deg :o) Utfordring ja, den må jeg tygge litt på tror jeg, er avhengig av altfor mye hihi
Tusen takk da, svar kommer!

Chris sa...

Tusen takk Ingunn,er kjempeglad nå.Ser ut som ting ordner seg endelig.... Og Takk for utfordringen,har tatt den og sendt den videre.Så søtt av Teddy`n da.Ha en flott uke du også:)))))

fagervollen sa...

Når du er ferdig hos deg er det bare å ta straka vegen hjem til meg... det rimte :) Trenger seriøst litt rengjøring her også... Så flott å lese at de nye medesinene funker så flott, håper det varere lenge lenge. Ha en super rein uke :)

Hilsen Steinar