fredag 6. februar 2009

Oppdatering

Selv om ting har stått stille på bloggen har ikke ting stått stille i dagliglivet... Jeg fikk min siste cellegift den 21. januar og har respondert bra på den. Onsdag den 11.2. skal jeg opereres; fjerne det høyre bryst samt lymfene under høyre arm. Har bestemt meg for at dette går bra, bank i bordet.



Kameraet jeg ønsket meg så veldig har jeg fått av min snille Teddymann... Canon EOS 1000D og en 70-300mm objektiv fra Sigma. Nå driver jeg og blir kjent med det, det har visst mer fiffige detaljer enn jeg noen gang kommer til å klare å sette meg inn i. Så ha tålmodighet med rare bilder en stund! :-)



Angående den noe så kryptiske mestvinnerlista under her så er nok den litt intern ja. Mine hunder er ikke på den av den enkle grunn at de ikke var stillt i fjor. Det er NMHK (Norsk Miniatyrhundklubb) som ikke ønsker denne publisert da de mener at det er kun deres medlemmer som kan være med på lista. Dette er en liste for ALLE stillte kines i Norge.



Teddymannen har kjøpt seg 40 tommers flatskjerm så nå har vi et digert, svart monstrum i den ellers så hvite stua. Med hjemmekino han fikk til jul er det liv i stua, og det er jo kjekt når man ikke orker å gå ut.



Sist men ikke minst - vi har vært på IKEA og kjøpt nytt kjøkkenbord & stoler! Høyt barlignende så vi kan vagle oss opp og kikke på naboene...

1 kommentar:

Kosene mine sa...

Det var koselig med litt oppdatering hos deg, masse lykke til den 11/2!!!! Det går kjempebra :D :D :D Sender gode vibber nedover jeg :D

Kjenner jeg er litt misunnelig på det flotte kameraet ditt, men du fortjener det!! Gleder meg til å høre mer fra deg

Klem fra meg og kosene mine :o)